Единственият начин да получиш подаръци, които ти харесват! Бутиka за порцелан, кристал и сребро The Gourmet House предлага на младоженците вече пет години услугата "Сватбена листа".

Вие също можете да зарадвате себе си, както и да улесните своите гости, като направите такава листа. Как се процедира:

Елате в The Gourmet House и заедно ще съставим списък на изделията, които Ви харесват. Под текста на поканата напишете: Сватбената листа е в The Gourmet House, ул. Шишман 37, тел.: 980 00 02

Това е всичко!

Знайте, че Сватбената листа не е задължителна. Тя само улеснява онези гости, които искат да Ви зарадват, но не знаят с какво. Те ще бъдат щастливи, че им давате избор.

Бонусите на The Gourmet House:

Подарък. Вие сте специални наши клиенти. Ще Ви направим подарък съобразявайки се с вкуса Ви. Ваучер. За улеснение на младоженци и гости, вместо кутия с подарък (често пъти чуплив), гостите поднасят ваучер, на който е описан подаръкът, който са закупили от The Gourmet House. Самите подаръци се оставят в магазина и се вземат от Вас накуп в седмицата след тържеството. Просто представете ваучерите! Ще спестите притеснения на себе си и на гостите си. Ако имате гости от провинцията, ние ще: - им изпратим Вашата листа по факс, по пощата, с куриер или по e-mail.-Без да идват до София, те могат да изберат от Сватбената листа -Могат да платят по банков път или със запис и ще получат по куриер от нас ваучера, който ще Ви поднесат при идването си.

Още една подробност - един подарък може да бъде закупен от двама, трима или повече гости. Удобно, нали? Заповядайте в The Gourmet House , ние Ви очакваме!