Меню
Кошница

Чаши с кристали

Добавете повече блясък към визията си 

Чашите с кристали са символ на светлина в живота ви.  Техния блясък носи положителна енергия, надежда, радост и късмет. Когато държите сватбените си чаши в ръка, при всяко ваше движение те ще хвърлят отблясъци. Деликатен, елегантен и много празничен, това е комплект от две чаши за шампанско за много специални поводи.

В наличност
Елегантни и изискани сватбени чаши Oleg Cassini с кристали. Цялото столче е пълно с кристали и блести по изключителен начин. От долната страна на основата е гравирано името на Олег Касини сръкописни букви. Тези великолепни сватбени чаши са изработени от блестящ кристал и са окомплектовани като 2 бр..
180,00 лв.
Изчерпан
  Кристални сватбени чаши Royal Daulton With This Ring Стилни, елегантни и красиви ритуални чаши, изработени от фин кристал и декорирани с нежно гравирани халки - гланц и мат, и камъчета Сваровски поставени върху всяка една от халките. Тези невероятни сватбени чаши са изработени от безоло..
180,00 лв.
Изчерпан
Кристални чаши ръчно гравирани; Имат инкрустирани кристали; Материал: безоловен кристал; Височина: 26,5 см; Посочената цена е за комплект от 2 броя;..
180,00 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');