Меню
Кошница

Подаръци

Откриите оригинални идеи за сватбени подаръци, съобразени с особеностите на младоженците  

При избора на подаръци за сватба, понякога може да изпитате затруднения. Ако двойката е направила СВАТБЕНА ЛИСТА, вие сте спасени! Избирате нещо според бюджета си и сте сигурни, че ще се хареса на 100%. Ако трябва обаче да вземете решението сами, запитайте се:

  • Двойката заможна ли е, или подаръка е добре да подпомогне младото семейство?

  • Близки ли сте с младоженците, или сте далечен роднина или пък колега?

  • Добре ли познавате предпочитанията им, или е по-добре да подарите Ваучер?

С опит от над 25 години, екипа на Svatbenden ви помага да намерите най-добрия сватбен подарък. Парите в плик са най-лесният вариант, но в него липсва лично отношение и няма да остане голям спомен. Готовите пари се харчат лесно и бързо, а хубавият подарък остава. Между парите и подаръчният ваучер, ние в Svatbenden подкрепяме повече ваучера. 

Истинските сватбени подаръци

Истински хубавите сватбени подаръци са подбрани с мисъл за младото семейство. Разбира се, когато избираме за най-добрата си приятелка или за много близък член от семейството, ние имаме много повече свобода, познаваме вкуса и предпочитанията им. 

Понякога обаче сме поканени на сватбата на шефа или на колега, които не познаваме така добре. Друг път сме канени от хора, чието материално благосъстояние далеч надскача нашето. Как да излезем от затруднението в тези случай?

Подарък за двойка, която има всичко

За подарък за двойка, която има всичко, изберете нещо луксозно според бюджета си. Може да не е голямо. Заложете на нещо красиво, като скъп дифузер с пръчици, парфюмна свещ или дизайнерска ваза. Пропуснете практичните неща. Сребърна рамка за снимки или свещник са също добър вариант. Заложите на подаръци с малък обем, вместо да занесете огромен пакет.

Подарък за сватба с по-ниска цена

Ще ви помогнем да намерите сватбен подарък с по-ниска цена, който да е уникален! На първо място ви съветваме да забравите за голям букет цветя: ще изяде бюджета ви и ще завърши в обща кофа с всички други. Вместо това изберете две английски чаши мъг от костен порцелан. Малък, но оригинален подарък, мъговете се ползват всеки ден. 

Бутилка шампанско с чаши е прекрасен жест. Шампанското е стилен подарък и винаги се приема добре. Чашите може да са и само две. Друга възможност е комплект за сервиране на торта (нож и шпатула). Ако желаете, можем да гравираме имената и датата на единия от приборите. Освен за сватбената торта, те ще се ползват за всички детски рождени дни, които им предстоят да организират. Алтернативно, обединете се с друг гост за общ сватбен подарък. Подарък от родителите или друг член на семейството

Когато се жени член на семейството, подаръка е по-специален. Често това е порцеланов сервиз за хранене, чай или кафе. Понякога подаръкът е комплект сребърни прибори. Дори да сложите щедра сума в красив плик за пари, непременно поднесете и нещо красиво, което да остане за спомен. Посребрена рамка за сватбени снимки Vera Wang, например.

Подаръчен ваучер

Има случаи, в които подаръчните ваучери са едни от най-подходящите сватбени подаръци.  Незаменими за индивидуален или групов подарък на шеф или колега. Така ще избегнете неудобството да дадете пари в плик и ще оставите добро впечатление.

Подарък за младоженците от кумовете?

Подаръкът от кумовете е сред най-големите на сватбата. Подобен по величина на подаръка от родителите, този специален подарък обикновено е луксозен. Ако младоженците са хора с големи материлани възможности, ваза Lalique или Daum е великолепна идея. За по-скромните, сребърен поднос или красиво плато за украса е чудесен подарък за спомен. Лични подаръци, като маркови бижута Lalique за нея и за него са също страхотна идея. 

Какво се подарява на кумовете от младоженците?

Както кумовете правят подарък на младоженците, така и те поднасят нещо за спомен. Преди години на кума се е дарявала бяла риза. Сега такъв подарък едва ли е подходящ. Ние смятаме, че добре нарисувана икона е особено хубав подарък за кумовете. Ваучер или пари в плик не са добра идея, трябва да е нещо лично! Потърсете арт подарък, като уникат от стъкло или дизайнерска ваза. Каквото и да изберете, водете се от идеята, че това е акт на благодарност и ще остане скъп спомен. Той трябва да е достоен за случая, но не трябва да е по-голям от това, което ще получите от кумовете.

Подходящ подарък ли е картината?

Въпреки че подкрепяме арт подаръците, съветваме ви да не подарявате картина. Въпреки, че Svatbenden се ръководи от не един, а двама художника, ние смятаме, че това е обременяващ подарък за получателя. Първо, избора на картина изисква сериозно образование. Но дори да го имате, картината е нещо, което се очаква да гледате всеки ден. Може би вашите приятели имат по-различен вкус от вашия? Освен това, цветовете или сюжетът могат да се окажат неочаквано подтискащи или будещи неприятни спомени у вашите приятели. Не на последно място, може да нямат място на стената за картина или гоблен.

Естествено, ако младоженците са харесали нещо конкретно в художествена галерия, подарък като би бил една чудесна идея! 

В наличност
Посребрена касичка ПрасенцеКласически вариант на детска касичка под формата на прасенце, но съчетаваща в себе си много лукс и красота. Тази изящна касичка прасе е посребрена и е чудесен аксесоар за стаята на Вашето малко дете. Ако искате да направите един прекрасен и вечен подарък, то тази приказно ..
85,00 лв.
В наличност
  Плик за пари сребриста декорация Плик за пари изработен от лилава хартия с красива декорация в сребрист цвят. Този изключително луксозен плик за пари е стилното решение за финансови пожелания за всяка една сватба. Размер: 21,4x12,5см;..
15,00 лв.
В наличност
  Плик за пари с червен пискюл Красив и изключително луксозен плик за пари, изработен от червена хартия с красива декорация в златист цвят. Размер: 21,4x12,5см;..
15,00 лв.
В наличност
Плик за пари с цветеЛуксозен сватбен плик за пари в златист цвят. Плика за пари е изработен от ръчна хартия с вплетени копринени нишки, който му придават изящество и мекота. Красиво декориран с панделка от органза и сатен...
7,00 лв.
В наличност
  Плик за пари с пискюл Този стилен и изключително луксозен плик за пари е изработен от розова хартия, с красива декорация в златист цвят. Размер: 27,5x11,7см;..
15,00 лв.
В наличност
  Плик за пари златиста декорация Стилен и изключително красив сватбен плик за пари, изработен от наситено синя хартия с красива декорация в златист цвят. Размер: 21,4x12,5см;..
15,00 лв.
В наличност
Плик за пари в лилавоСватбен плик за пари в наситено лилав цвят. Изработен от ръчна хартия с вплетени копринени нишки, които му придават изящество и мекота. Този изключително красив плик за пари е декориран с панделка от органза и сатен...
7,00 лв.
В наличност
Луксозен плик за париТози изключително луксозен плик за пари е изработен от бяла хартия с красива декорация в цвят шампанско.Размер: 21,4x12,5см;..
9,00 лв.
В наличност
Комплект десертни чинии Vista Alegre Tea With AliceКомплект десертни чинии "Tea with Alice", изработени от фин португалски порцелан на Vista Alegre. Всяка една от чинийте е с различен дизайн с картини типични за серията.Изработени от порцелан;Чинии с различен десен - 4 бр;Подходящи за миална машина;..
310,00 лв.
В наличност
Дизайнерска рамка за снимка Vera Wang With Love PearlДизайн Vera Wang, част от серията With Love;Комбинация от посребрени елементи с цвят шампанско;Изчистени линии характерни за серията;Луксозен кадифен гръб;Размери на снимката: 20.3 х 25.4 см;..
330,00 лв.
В наличност
Плик за пари с бяла розаИзключително стилен и елегантен сватбен плик за пари в златисто-кафяв цвят. Изработен от ръчна хартия с вплетени копринени нишки, които му придават изящество и мекота. Този изключително красив плик за пари е декориран с панделка от органза и сатен...
7,00 лв.
В наличност
Луксозна рамка за снимка Vera Wang With Love PearlУловете мига и го запазете, като красив спомен завинаги, с тази великолепна рамка за снимки Vera Wang With Lovе Pearl. Рамката за снимки With Lovе е идеалният подарък за вашият партньор, приятел или като красив сватбен подарък за щастливата двойка.Се..
265,00 лв.
В наличност
  Кристален декантер Riedel Bliss Луксозен декантер за червено вино, ръчно изработен от фин кристал. Част от богатия асортимент на австрийската компания Riedel, топ марка в световното производство на кристални чаши и декантери. Този великолепен кристален декантер е чудесен избор за луксоз..
390,00 лв.
В наличност
Комплект посребрени свещници Vera Wang Love KnotsЛуксозни посребрени свещници с кристална горна част, предназначени за чаени свещи. Този невероятен комплект посребрени свещници е част от колекцията на популярната дизайнерка Vera Wang - Love Knots.Комплект от 2 броя свещници;Височина на свещника: 12 ..
165,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши With Love от Wedgwood Дизайн Wedgwood, част от серията Simply Wish; Посочената цена е за 2 броя чаши; Изработени от безоловен кристал; Посребрено столче; Височина: 27 см;..
250,00 лв.
В наличност
Посребрена рамка за снимка Vera Wang With Love PearlЗапечатайте важните моменти сега, за да бъдат те красив спомен завинаги с рамката за снимки на Vera Wang - With Lovе Pearl. Тази великолепна рамка за снимки е перфектна комбинация от посребрени елементи и цвят шампанско.Размер на снимката: 10,2x15,..
220,00 лв.
В наличност
Посребрена рамка за снимка Vera Wang Love KnotsЛуксозна посребрена рамка за снимка по дизайн на Vera Wang, част от популярната й колекция - Love Knots. Тази великолепна рамка за снимки е нежно декорирана с характерната за серията панделка.Размер на рамката: 18,5х18,5 см;Размер на снимката: 13х18 см;..
265,00 лв.
В наличност
  Посребрена кутийка мече с розови лапи Красива и много луксозна посребрена бижутерийна кутийка, декорирана с мече с розови лапички на капачето. Тази великолепна бижутерийна кутийка е един прекрасен избор за подарък, който ще остане скъп спомен за Вашите любими хора, близки или приятели. ..
140,00 лв.
В наличност
  Порцеланов сервиз за чай Sea Port Gold Луксозен сет за чай "Sea Port Gold" изработен от португалски порцелан, създаден за интензивно ползване с подсилени ръбчета. Този великолепен комплект за чай е изключително здрав, с богата позлатена украса - позлатата е от 22 каратово истинско злато..
320,00 лв.
В наличност
  Порцеланов сервиз за чай Amber Луксозен сет за чай "Amber" изработен от португалски порцелан. Този великолепен сет за чай е създаден за интензивно ползване с подсилени ръбчета. Изключително здрав, с богата позлатена украса. Позлатата е от 22 каратово истинско злато. Сета за чай е чудесе..
320,00 лв.
В наличност
Порцеланов сервиз за хранене Sea Port GoldЛуксозен комплект за хранене "Sea Port Gold", изработен от португалски порцелан, създаден за интензивна употреба с подсилени ръбове. Сервиза за хранене е изключително здрав, с богата позлатена украса, позлатата е от 22 карата истинско злато. Този изключителн..
740,00 лв.
В наличност
Луксозна рамка за снимка Vera Wang Love KnotsЛуксозна рамка за снимка, изработена по дизайн на Vera Wang, част от нейната популярна колекция - Love Knots. Тази великолепна рамка за снимки е малка и изключително кокетна с изчистен дизайн и характерната за серията панделка.Размер на рамката: 23.6cm х ..
220,00 лв.
В наличност
Дизайнерска рамка за снимки Vera Wang Love Knots посребренаЛуксозна и изключително красива рамка за снимки, изработена по дизайн на Vera Wang, част от популярната й колекция - Love Knots. Тази изключително стилна рамка за снимка е с посребрена рамка, декорирана с характерната за серията панделка и л..
330,00 лв.
В наличност
Дизайн Vera Wang, част от серията With Love;Посочената цена е за 2 броя чаши;Изработени от безоловен кристал;Посребрено столче;Декорирани с характерната за серията посребрени орнаменти;Височина: 27 см;..
250,00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 75 резултата (4 страници)