Меню
Кошница

Сватбени чаши Vera Wang

В наличност
Дизайн Wedgwood, част от серията Simply Wish;Посочената цена е за 2 броя чаши;Изработени от безоловен кристал;Посребрено столче;Височина: 27 см;..
250,00 лв.
В наличност
Дизайн Vera Wang, част от серията With Love;Посочената цена е за 2 броя чаши;Изработени от безоловен кристал;Посребрено столче;Декорирани с характерната за серията посребрени орнаменти;Височина: 27 см;..
250,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши Vera Wang With Love BlackЛуксозни ритуални чаши, изработени от сребро, черен лак и кристал. Сватбените чаши са изработени по дизайн на Vera Wang и са част от колекцията й - With Love. Чашите са с височина 27 см и се предлагат в комплект от 2 броя.Серия: With Love;Изработени от посребре..
250,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши Vera Wang With Love PearlЛуксозни и изключително елегантни ритуални чаши, изработени от сребро и кристал. Тези стилни и красиви сватбени чаши са изработени по дизайн на Vera Wang и са част от популярната й колекция - With Love. Ритуалните чаши са изработени от безоловен кристал и са с ..
250,00 лв.
Изчерпан
Дизайн Vera Wang, част от серията Love Knots; Посочената цена е за 2 броя чаши; Изработени от безоловен кристал; Посребрено столче; Декорирани с характерната за серията посребрена панделка; Височина: 27 см;..
250,00 лв.
Изчерпан
Дизайнерски сватбени чаши Vera Wang Love Knots Gold Изключително красиви и елегантни ритуални сватбени чаши Vera Wang Love Knots Gold - несъмнено идеалното решение за Вашият сватбен ден! Сватбените чаши са изключително важен елемент от този така специален за Вас ден, което прави изборът им доста ..
250,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)