Меню
Кошница

Пръстени за салфетки

Пръстенът за салфетки е важен елемент за сервиране на масата, който се поставя върху навита салфетка, изключително малък детайл от важният ден, но изключително важен. В Сватбенден ние предлагаме отбрани лимитирани модели, елегантни и изключително стилни сватбени пръстени за салфетки, които ще допълнят идеално украсата на сватбеното Ви тържество, като същевременно с това те ще останат и красив спомен за Вашите гости.

В наличност
Сватбени пръстени за салфетки в синьоТези великолепни пръстени за салфетки са едно чудесно допълнение към украсата за Вашето сватбено тържество. Освен ефектна украса те са също така и красив спомен за Вашите гости. Сватбените пръстени за салфетки могат да съдържат и имената или инициалите на младоже..
1,50 лв.
В наличност
Сватбени пръстени за салфетки в оранжевоЕлегантни и изключително стилни сватбени пръстени за салфетки, които ще допълнят идеално украсата на сватбеното Ви тържество, като същевременно с това те ще останат и красив спомен за Вашите гости. Пръстените за салфетки могат да съдържа имената на младоженцит..
1,50 лв.
В наличност
Сватбени пръстени за салфеткиКрасивите и изключително елегантни пръстени за салфетки са едно чудесно допълнение към украсата на Вашето сватбено тържество. Пръстените могат да съдържат имената на младоженците или техните инициали, както и датата на сватбеното Ви тържество. В пръстените за салфетки мо..
1,50 лв.
В наличност
Пръстени за салфетки с лилави нюансиПръстените за салфетки са още една чудесна украса са Вашата сватба. Освен стилно украшение те могат да бъдат и красив сватбен спомен за гостите, от Вашият най-специален ден. Тези великолепни пръстени за салфетки могат да съдържат имената на младоженците или технит..
1,50 лв.
В наличност
Пръстени за салфетки за сватбаИзключително красиви сватбени пръстени за салфетки, служещи освен като украса на масата, така и като спомен за гостите на Вашето тържество. В тези прекрасни пръстени за салфетки може да бъде пъхнато свитък меню, салфетки или благодарствено послание. Като допълнение към ..
1,50 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');