Меню
Кошница

Чаши ръчна изработка

В наличност
Сватбени чаши Liana Matt ръчна изработка Луксозни ритуални чаши ръчна изработка, с изчистен дизайн. Тези великолепни сватбени чаши могат да бъдат използвани и със стойка, която бихте могли да закупите отделно. Ритуалните чаши са идеалният избор, когато сте избрали Вашата сватба да бъде на открито..
180,00 лв.
В наличност
Ръчна изработка;Ръчно духани сватбени чаши с ефекна декорация, наподобяваща гравюраМатериал: безоловен кристал;Височина: 29 см;Посочената цена е за комплект от 2 броя;..
90,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши Stem Glass With Spi ръчна изработкаГрациозни ритуални чаши ръчна изработка с изключително изчистен дизайн с матирана спирала в основата на издължената горна част на чашата. Тези великолепни сватбени чаши са изработени от безоловен кристал и са с височина 40.2 см, предлагат се в комплек..
180,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши Platinum Swirl Toasti ръчна изработкаСтилни и елегантни ритуални чаши ръчна изработка, с ефектна декорация от платинени нишки вплетени в кристала. Сватбените чаши са изработени от безоловен кристал, високи са 28.6 см и се предлагат в комплект от 2 броя.Материал: безоловен кристал;Плати..
160,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши Platinum Style Toasti ръчна изработкаЕлегантни ритуални чаши, ръчно изработени от красив и блестящ кристал. Тези великолепни сватбени чаши са декорирани с ефектна платинена спирала на столчето. Ритуалните чаши са изработени от безоловен кристал и са с височина 29 см, предлагат се в ком..
180,00 лв.
В наличност
Ръчна изработка;Чашите са с платинен кант и атрактивен дизайн - тип усукани;Шампанското се разлива по цялата дължина на столчето;Материал: безоловен кристал;Височина: 25 см;Посочената цена е за комплект от 2 броя;..
100,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши Gold Swirl Toasting Flute ръчна изработка Изключително елегантни ритуални чаши ръчна изработка, декорирани с релефна златиста плетеница обвита в горната част на чашата. Сватбените чаши са изработени от безоловен кристал, високи са 28.6 см и се предлагат в комплект от 2 броя.Материал: ..
160,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши Gold Style Toasting Fl ръчна изработкаЕлегантни ритуални чаши ръчна изработка с екстравагантен дизайн с позлатено спираловидно столче. Тези великолепни сватбени чаши са изработени от безоловен кристал, високи са 29 см и се предлагат в комплект от 2 броя.Ръчна изработка;Екстревагантен д..
180,00 лв.
В наличност
Грациозни сватбени чаши Cristal FlowerИзключително грациозни и елегантни ритуални чаши ръчна изработка с ефектно матово столче. Сватбените чаши са изработени от безоловен кристал и са с височина 39 см, предлагат се в комплект от 2 броя.Материал: безоловен кристал;Ефектно матово столче;Височина: 39 с..
150,00 лв.
В наличност
  Сватбени чаши Liana Silver ръчна изработка Ритуални чаши ръчна изработка, с интересен и екстравагантен дизайн.Тези изключителни сватбени чаши са изработени от безоловен кристал и се предлагат във вариант с платинено покритие. Цена без стойката: 180.00 лв; Цена със стойката: 220...
180,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши Twist Champagne ръчна изработкаРитуални чаши ръчна изработка от фин кристал с елегантна и изчистена визия, акцентираща върху спираловидните им столчета. Тези изключително стилни и елегантни сватбени чаши са изработени от безоловен кристал, високи са 30 см и се предлагат в комплект от 2..
120,00 лв.
В наличност
Ръчна изработка;Красиво декорирани с платинен кант в горната част на балона и в основата на столчетоАтрактивен дизайн наподобяващ усукванеМатериал: безоловен кристал;Височина: 25 см;Посочената цена е за комплект от 2 броя;..
80,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши с платинено столче Ръчна изработка с интригуващ дизайн; Изработени от кристал; Височина: 32 см; Посочената цена е за комплект от 2 броя;..
220,00 лв.
В наличност
Ръчна изработка;Спираловидни столчета;Материал: безоловен кристал;Кант от истинска платина;Височина: 26 см;Посочената цена е за комплект от 2 броя;..
80,00 лв.
В наличност
Сватбени чаши Huat Flute ръчна изработкаЛуксозни кристални ритуални чаши, ръчна изработка с екстравагантен дизайн. Тези великолепни сватбени чаши са изработени от звънтящ кристал с ефектно столче и висока и издължена горна част. Ритуалните чаши са изработени от безоловен кристал, високи са 35 см и с..
120,00 лв.
В наличност
Сребърни чаши без столче ръчна изработкаТози комплект нестандартни сватбени чаши без столче има сребърно покритие. Изработени от метал, чашите са с видими следи от чукчето на майстора, за да се подчертае тяхната ръчна изработка. Това създава допълнителен ефект на красиво пречупване на светлината, ко..
260,00 лв.
Очаква се зареждане
Ръчна изработка с интригуващ дизайн; Спираловидни столчета; Материал: безоловен кристал; Височина: 32 см; Посочената цена е за комплект от 2 броя;..
220,00 лв.
Очаква се зареждане
  Сватбени чаши Twist Champagne Optic ръчна изработка Ритуални сватбени чаши ръчна изработка от фин кристал с елегантна и изчистена визия, акцентираща върху спираловидните им столчета. Имат изцяло брилянтно покритие, което рефлектира светлината с перлен отблясък. Тези изключително стилни ..
130,00 лв.
Показани са от 1 до 18 от 18 резултата (1 страници)