Меню
Кошница

Пликове за пари

Търсите красиви пликове за пари? Разгледайте нашите ръчно правени пликове за пари за сватба, абитуриентски бал  или друг повод. Изработени от ръчна хартия или специален арт-текстил, нашите луксозни пликове за пари ще добавят стил и дискретност към вашия жест.

В наличност
  Плик за пари сребриста декорация Плик за пари изработен от лилава хартия с красива декорация в сребрист цвят. Този изключително луксозен плик за пари е стилното решение за финансови пожелания за всяка една сватба. Размер: 21,4x12,5см;..
15,00 лв.
В наличност
  Плик за пари с червен пискюл Красив и изключително луксозен плик за пари, изработен от червена хартия с красива декорация в златист цвят. Размер: 21,4x12,5см;..
15,00 лв.
В наличност
Плик за пари с цветеЛуксозен сватбен плик за пари в златист цвят. Плика за пари е изработен от ръчна хартия с вплетени копринени нишки, който му придават изящество и мекота. Красиво декориран с панделка от органза и сатен...
7,00 лв.
В наличност
  Плик за пари с пискюл Този стилен и изключително луксозен плик за пари е изработен от розова хартия, с красива декорация в златист цвят. Размер: 27,5x11,7см;..
15,00 лв.
В наличност
  Плик за пари златиста декорация Стилен и изключително красив сватбен плик за пари, изработен от наситено синя хартия с красива декорация в златист цвят. Размер: 21,4x12,5см;..
15,00 лв.
В наличност
Плик за пари в лилавоСватбен плик за пари в наситено лилав цвят. Изработен от ръчна хартия с вплетени копринени нишки, които му придават изящество и мекота. Този изключително красив плик за пари е декориран с панделка от органза и сатен...
7,00 лв.
В наличност
Луксозен плик за париТози изключително луксозен плик за пари е изработен от бяла хартия с красива декорация в цвят шампанско.Размер: 21,4x12,5см;..
9,00 лв.
В наличност
Плик за пари с бяла розаИзключително стилен и елегантен сватбен плик за пари в златисто-кафяв цвят. Изработен от ръчна хартия с вплетени копринени нишки, които му придават изящество и мекота. Този изключително красив плик за пари е декориран с панделка от органза и сатен...
7,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');