Меню
Кошница

Общи условия

Приемане на поръчки

В нашия онлайн магазин, поръчки се приемат денонощно 24/7/365 и се изпълняват от понеделник до петък включително. Поръчки направени през събота и неделя се обработват следващия понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници се съобразяваме с работното време на куриерската фирма. За разлика от много други он-лайн магазини, от 1996г ние имаме и физически съществуващ магазин в който да видите стоките на живо. Намира се в центъра на София, на ул. Цар Шишман 37. Работното ни време е от 10 до 20ч от понеделник до петък, а в събота от 10 до 18ч. В неделя почиваме.

Потвърждаване на поръчките

За да избегнем грешки, ще се свържем с вас по телефона или чрез е-mail за потвърждение на поръчката. В случай, че телефонният номер е грешен, непълен или никой не отговаря, опитваме с е-mail и ако отново не успеем, ще задържим поръчката до осъществяване на връзката.

Целта на потвърждението е да се не се допусне грешка относно:

  • Вид и количество на изпращаната стока;
  • Деня на доставката;
  • Адреса за доставка и куриерската фирма;

Транспорт и повреди при доставка

При получаване на пратката, моля проверете надлежно състоянието на съдържанието ѝ пред куриера. Застраховката е валидна само ако повредата се констатира на място. За всяка пратка разполагате с 15мин. Така че дори куриера да бърза, вие не бързайте и се уверете, че няма счупване или увреждане вследствие на транспорта. Ако има такова, искайте да ви се състави протокол от куриера на място, а ако доставката е с наложен платеж, НЕ ТРЯБВА да го заплащате, а само да съставите Протокол. При нужда от допълнитела информация, не се колебайте да се свържете с нас на тел : 0888 10 65 65 или 0886149693.

Подаръчна опаковка

Ако купувате от нас подарък, ще се радваме да го опаковаме вместо вас, напълно безплатно. Можем да добавим персонално адресирана поздравителна картичка, преди да доставим вашия подарък директно до получателя му. Изпратете ни текст и ние ще го надпишем ръчно. Можете да изберете безплатна картичка на Gourmet House или друга от асортимента ни, която се заплаща допълнително.

Нашата услуга „подаръчна опаковка” е безплатна до 2 подаръка наведнъж. Над тази бройка се надчисляват по 5 лв за опаковка, като в цената е включено ддс.

Ако изделията не могат да бъдат подаръчно опаковани, то би било заради големината или спецификата им. Сервизите за хранене и кристалните комплекти понякога не могат да се опаковат като подарък. Моля, свържете се с нас за да обсъдим конкретните въпроси, които може да имате.

console.log('Header script, your language is Български this page is called ');