Меню
Кошница

Сватбени аксесоари

От какви сватбени аксесоари имате нужда?

Сватбените аксесоари включват редица неща, част от които са сватбеното шампанско, картонените номера за масите на гостите, менютата и украса за сватбената маса. Сватбеното шампанско може да има украса в цвета на сватбата. Ако правите църковен брак, ще ви трябват и 2 ритуални свещи, обикновено също украсени в цвета на сватбата, вързани с обща панделка: символ на обвързването ви. 

Най-красиво се получава, когато темата, цветовете и дизайна на вашите сватбени покани се повтарят във всички сватбени аксесоари от хартия и картон. Това са номерата за масите, менютата и пръстените за салфетки. Svatbenden е известен с изключителните си сватбени аксесоари, направени специално за вас. Избирайки покана от нашия каталог, вие можете да имате всичко това с един и същи дизайн, цвят и вид хартия. Ние ползваме само луксозни хартии за сватбените аксесоари. Те са с много елегантен перлен, сребрист или златист финиш, за да придадат подчертано изтънчен вид на вашата украса за сватба.

Номера за масите

Номерата на масите са особено важни, ако имате голяма сватба. Тяхната неоценима помощ е в организацията и помага на гостите да намерят местата си. Когато са направени в цвета и дизайна на сватбените ви покани, те са декоративен елемент с голям визуален ефект. Нашият съвет: уверете се, че числата, които ще отпечатаме, са достатъчно големи, за да ги виждат хората. Колкото по-голямо е помещението и самите маси, толкова по-видими трябва да са номерата.

Менюта за сватбената маса

Менюто е много важно за вашите гости. То им дава представа каква храна ще получат и колко. Освен, че е информативно, то може да бъде и красива сватбена декорация за всяка маса. Менютата на Svatbenden са 2 типа: свитък с или без пръстен и във вид на картичка. Нашият съвет: добре е всеки гост да има пред себе си меню. Варианта менюто да е за двама или да е едно за цялата маса кара гостите да се чувстват неудобно да го поискат за разглеждане.

Украса за сватбени свещи

Позволете Svatbenden да ви очарова с украсата за сватбени свещи! Ние можем, знаем как и ще го направим с огромно удоволствие. Ритуалните свещи за църква са част от тайнството на църковния брак и трябва да бъдат красиво свързани с панделка – символ на вашия нерушим съюз.  Сватбените свещи в каталога ни са елегантни и не са претрупани. За нас е важно да се съобразим с факта, че булката държи в едната си ръка сватбен букет, а в другата – свещ и искаме да се чувства удобно, без да пренебрегваме красотата на този специален момент.

Украса за шампанско и сватбени чаши

Бутилката с шампанско за сватбата се отличава със специална сватбена украса. За да подхожда на другите изискани сватбени аксесоари, за нея използваме сатенени панделки, изкуствени цветя, перлички и други елементи. Украсата за шампанско и сватбени чаши в Svatbenden е ръчно изработена от умелите ръце на нашите майсторки и е подвижна. Подвижната украса за сватбеното шампанско и чаши е нежна и елегантна и не остава грозни следи при сваляне. Така ще запазите красивите си чаши непокътнати. За щастие, Svatbenden е вносител на френско шампанско и го предлага на много атрактивни цени. Наздраве!

В наличност
Сватбени пръстени за салфетки в синьоТези великолепни пръстени за салфетки са едно чудесно допълнение към украсата за Вашето сватбено тържество. Освен ефектна украса те са също така и красив спомен за Вашите гости. Сватбените пръстени за салфетки могат да съдържат и имената или инициалите на младоже..
1,50 лв.
В наличност
Сватбени пръстени за салфетки в оранжевоЕлегантни и изключително стилни сватбени пръстени за салфетки, които ще допълнят идеално украсата на сватбеното Ви тържество, като същевременно с това те ще останат и красив спомен за Вашите гости. Пръстените за салфетки могат да съдържа имената на младоженцит..
1,50 лв.
В наличност
Сватбени пръстени за салфеткиКрасивите и изключително елегантни пръстени за салфетки са едно чудесно допълнение към украсата на Вашето сватбено тържество. Пръстените могат да съдържат имената на младоженците или техните инициали, както и датата на сватбеното Ви тържество. В пръстените за салфетки мо..
1,50 лв.
В наличност
Пръстени за салфетки с лилави нюансиПръстените за салфетки са още една чудесна украса са Вашата сватба. Освен стилно украшение те могат да бъдат и красив сватбен спомен за гостите, от Вашият най-специален ден. Тези великолепни пръстени за салфетки могат да съдържат имената на младоженците или технит..
1,50 лв.
В наличност
Пръстени за салфетки за сватбаИзключително красиви сватбени пръстени за салфетки, служещи освен като украса на масата, така и като спомен за гостите на Вашето тържество. В тези прекрасни пръстени за салфетки може да бъде пъхнато свитък меню, салфетки или благодарствено послание. Като допълнение към ..
1,50 лв.
В наличност
Номера за масите с розови нюансиСтилни и елегантни номера за маса, с помощта на които ще можете да улесните настаняването на гостите на Вашето сватбено тържество. Като допълнение към тези красиви номера за маси, можем да изработим и тейбъл картички и сватбено меню със същата визия и стил.Размер: 12х..
5,90 лв.
В наличност
Номера за маси с флорални елементиОще едно изключително красиво допълнение към украсата за Вашата сватба са тези стилни и елегантни номера за маси. Освен великолепна украса, те ще улеснят и настаняването на гостите на Вашето сватбено тържество.Размер: 12х10 см;Минимално количество за поръчка 9 броя;..
5,90 лв.
В наличност
Номера за маси в златистоПрекрасно допълнение към украсата за Вашата сватба са тези стилни и елегантни номера за маса. Te са едно красиво улеснение, което ще Ви помогне при настаняването на гостите на Вашето сватбено тържество.Размер: 12х10 см;Минимално количество за поръчка 9 броя;Възможност за изб..
5,90 лв.
В наличност
Номера за масиНомерата за маси, освен чудесно допълнение към сватбената украса, са и улеснение при настаняването на гостите на сватбеното тържество. Като допълнение към номерата за маси, можем да изработим и тейбъл картички, пръстени за салфетки и сватбено меню в същата визия и стил.Размер: 12х10 см..
5,90 лв.
В наличност
Украса за шампанско и чаши с канелаУкраса за ритуални чаши и шампанско, ръчна изработка. Цветовете за изработването им може да са съобразени с цветовете на Вашата сватба.Те са неизменен аксесоар към всеки сватбен ритуал.Изработката на украсата е в рамките на един ден;Цена на украса за шампанско - 15..
40,00 лв.
В наличност
Украса за шампанско и чаши в червеноУкраса за ритуални чаши и шампанско, ръчна изработка. Цветовете за изработването им може да са съобразени с цветовете на Вашата сватба. Те са неизменен аксесоар към всеки сватбен ритуал.Изработката на украсата е в рамките на един ден;Цена на украса за шампанско - ..
40,00 лв.
В наличност
Украса за шампанско и чашиУкраса за ритуални чаши и шампанско, ръчна изработка. Цветовете за изработването им може да са съобразени с цветовете на Вашата сватба. Те са неизменен аксесоар към всеки сватбен ритуал.Изработката на украсата е в рамките на един ден;Цена на украса за шампанско - 15 лв;Цена..
40,00 лв.
В наличност
Свещи за църковен ритуалСватбени свещи за църковен ритуал с възможност за декорация. Църковните свещи са ръчно изработени от български майстор, некапещи и се предлагат в два декора - глатки (със седефен отблясък) и релефни (със заскрежен ефект). Свещите са неизменен аксесоар във всяка църковна сватб..
45,00 лв.
В наличност
Сватбена украса за кола ХортензииАтрактивна украса за сватбената кола от розова хортензия с нежни перли вплетени в аранжировката и ленти от органза и сатен. Цветята са декорирани на стабилна основа, която се закрепя за колата с малки силиконови вендузки.Размер на венеца - 40 см;Цена 80 лв;Украсата з..
80,00 лв.
В наличност
Сватбена украса за кола от розиКрасива украса за кола изработена от рози, които са декорирани на стабилна повърхност с гумени "вендузки" отдолу, за по-лесно закрепване за автомобила. Сватбената украса е с две ефирни ленти от органза и сатен, които се завързват за огледалата.Размер на венеца 40 см;Це..
120,00 лв.
В наличност
Сватбена украса за колаКрасива и ефектна украса за кола с бели изкуствени хортензий. Цветята са декорирани на стабилна повърхност с гумени "вендузки" отдолу, за по-лесно закрепване за автомобила. Сватбената украса е с две ефирни ленти от органза и сатен, които се завързват за огледалата.Цена на укра..
80,00 лв.
В наличност
Украса за сватбена колаНежна украса за кола, с лавандула. Ефектно допълва тона и стила на сватбата. Лесно се закрепя за колата със силиконови "вендузки".Размер - 45 см;..
135,00 лв.
Показани са от 1 до 17 от 17 резултата (1 страници)