Меню
Кошница

Мъжки бижута

Какво представляват копчетата за ръкавели?

Копчетата за ръкавели са красиви мъжки бижута и аксесоар за официално облекло, с който се закопчават маншетите на ризите.
Чудесно е, когато са част от тоалета на младоженеца и затова Svatbenden предлага избор от модели, с които да изглеждате неотразими на сватбата си. Ако новобрачната двойка са млади хора, сватбата е чудесен повод булката и младоженеца да се сдобият със стойностни бижута, които ще носят и занапред. За младоженеца това безспорно са чифт луксозни копчета за ръкавели, които вероятно не е имал в гардероба си преди големия ден. Освен да ги носи в деня на сватбата си, младоженецът може да подари и на кума си един специален чифт, който да се превърне в предмет, почитан като скъп спомен от този важен ден.
За целта Svatbenden предлага великолепни копчета за ръкавели от световно известния престижен бранд Lalique, както и модели, създадени за гравиране на инициали. Можете да изберете ръкавели с инициали със сребърно покритие или такива от чисто сребро, проба 925.
Какъвто и модел да изберете, снабдете се с риза с двойни френски маншети. Предлагат се във всички магазини за стилно мъжко облекло и изглеждат страхотно! Понякога към такава риза може да получите и безплатни копчета за ръкавели, които са във вид на възел от памук с някаква форма на ластик, но те надали са нещо, с което бихте искали да се появите, пък и всички знаят, че са безплатни.
При по-неофициални поводи можете да сложите копчета за ръкавели и с ризи с единичен маншет, които вместо копче и илик имат два илика. Италианците умеят да изграждат неустоимо сексапилен мъжки образ, съчетавайки елементи от спортното с официалното облекло. Например, риза (без вратовръзка) с копчета за ръкавели и елек или V-образен пуловер, комбинирани с дънки и сако. Изключителен ансамбъл, ако не сте младоженец, с който винаги ще изглеждате супер елегантно, ако притежавате изброените компоненти.

Какво символизират копчетата за ръкавели?

Създадени за джентълмени, копчетата за ръкавели и до сега са символ на висок статут. Съвсем естествено, луксозните копчета за ръкавели в Svatbenden са подбрани да пасват идеално на тоалета на младоженеца, както и на кума.
Копчетата за ръкавели са един от малкото мъжки аксесоари. На събитие като сватбата, булката блести с няколко бижута (колие, обеци, пръстен, гривна), украшения за коса, понякога воал и разбира се – спираща дъха рокля. А младоженеца – с копчета за ръкавели или щипка за вратовръзка, които допълват тоалета му.

Каква е целта на щипката за вратовръзка?

Щипката за вратовръзка е полезно мъжко бижу, което я прикрепва към ризата, така че да не се движи. Освен, че изглежда стилно, щипката ни спасява от това да изглеждаме нелепо по време на силен вятър или танци, а освен това държи вратовръзката извън чинията с храна.
Тъй като щипките за вратовръзка са моден аксесоар, начинът, по който изглеждат, е толкова важен, колкото и как функционират.
За целта Svatbenden предлага великолепни щипки за вратовръзка от престижни марки като Wedgwood и Lalique, с които всеки мъж изглежда страхотно.

Щипка за вратовръзка или игла за вратовръзка?

Щипката за вратовръзка е стилен мъжки аксесоар и се изработва от метал, за да е здрава и леко пластична. Макар че мнозина наричат това мъжко бижу „игла за вратовръзка“, това не е правилно, понеже щипката и иглата са различни.
Днешните щипки за вратовръзка са нещо като клипс и са модерна версия на по-старата игла за вратовръзка, прекрасна класика в мъжките бижута.
Иглата е създадена не само за красота. Тя служи за закрепване на копринените фишута, които и до сега се използват в луксозното мъжко облекло.
Луксозната щипка за вратовръзка гарантира забележителна визия на мъжа, който се жени, кумува или отива на интервю за престижна работа.

Правилно поставяне на щипка за вратовръзка

Въпреки че щипките за вратовръзки се предлагат в много модели, те обикновено се носят на едно и също място. Мястото е между третото и четвъртото копче на ризата, броено отгоре надолу, така че щипката да минава над гръдната кост. Това е горе-долу по средата между възела на вратовръзката и най-горното копче на сакото ви.
Преди да излезете, проверете дали щипката е хоризонтална, а вратовръзката - права, така че външният ви вид да е идеален.
Има правила и по отношение на дължината на щипката за вратовръзка: тя не бива да е по-дълга от ширината на самата вратовръзката. Това е особено важно, когато носите тесни вратовръзки. Знаете, че модата се мени и ширината на вратовръзките – също.
В заключение, от Svatbenden ви съветваме: aко ви предстои официално събитие, помислете как да включите копчета за ръкавели и игла за вратовръзка в ансамбъла си.
Те са единствените мъжки бижута с които младоженецът може да надгради тоалета си.

В наличност
  Копчета за ръкавели Lalique Victoire Mascottes Clear Копчета за ръкавели Lalique Victoire Mascottes ; 2 чисти кристала: 4 грама; Месинг с паладиево покритие със средно тегло 6.9 грама; В луксозна фирмена опаковка; Дължина на мотива: 2.3 см;..
460,00 лв.
В наличност
  Копчета за ръкавели Lalique Victoire Mascottes Black Копчета за ръкавели Lalique Victoire Mascottes ; 2 черни кристала: 4 грама; Месинг с паладиево покритие със средно тегло 6.9 грама; В луксозна фирмена опаковка; Дължина на мотива: 2.3 см;..
460,00 лв.
В наличност
  Копчета за ръкавели Lalique Toupie Black Копчета за ръкавели Lalique Toupie; 2 чисти кристала: 3.7 грама; Месинг с паладиево покритие със средно тегло 8 грама; В луксозна фирмена опаковка; Диаметър на мотива: 1.5 см;..
460,00 лв.
В наличност
  Копчета за ръкавели Lalique Rayonnante Black   Копчета за ръкавели Lalique Rayonnante; 2 черни кристала: 2.6 грама; Месинг с паладиево покритие със средно тегло 8.6 грама; В луксозна фирмена опаковка; Дължина на мотива: 2 см;..
460,00 лв.
В наличност
Ръкавели за риза Lalique Arethuse Black Черните маркови копчета за ръкавели Lalique Arethuse Black са дело на луксозния френски бранд Лалик. Кристалът е емблематичен материал за световно известната френска къща, затова и бутонелите Аретуза са украсени именно с кристали.  Паладият е благор..
460,00 лв.
В наличност
  Копчета за ръкавели Lalique Toupie Clear Копчета за ръкавели Lalique Toupie; 2 чисти кристала: 3.7 грама; Меден паладиев завършек със средно тегло 8 грама; В луксозна фирмена опаковка; Диаметър на мотива: 1.5 см;..
460,00 лв.
В наличност
  Копчета за ръкавели Lalique Rayonnante Clear Копчета за ръкавели Lalique Rayonnante; 2 чисти кристала: 2.6 грама; Месинг с паладиево покритие със средно тегло 8.6 грама; В луксозна фирмена опаковка; Дължина на мотива: 2 см;..
460,00 лв.
В наличност
  Копчета за ръкавели Lalique Cheval Mascottes Clear Копчета за ръкавели Lalique Victoire Mascottes ; 2 чисти кристала: 4 грама; Месинг с паладиево покритие със средно тегло 10.1 грама; В луксозна фирмена опаковка; Дължина на мотива: 2 см;..
460,00 лв.
В наличност
  Копчета за ръкавели Lalique Cheval Mascottes Black Lalique е световен символ на лукса. Ръкавелите на тази изключителна марка са подарък с непреходна стойност, за цял живот. Моделът Cheval Mascottes е с подчертано мъжко излъчване - сила и сдържана елегантност. Какъв по-добър повод за та..
460,00 лв.
В наличност
Бутонели Lalique Cheval Amber с кончета Изключителни мъжки бижута, елегантните копчета за ръкавели Lalique Cheval Amber са в страхотен цвят. Лалик - френската марка символ на лукса е избрала за този модел цвета амбър (кехлибар). Той е неженк и топъл, изключително подходящ за бяла риза, бежова, св..
460,00 лв.
В наличност
Луксозна щипка за вратовръзка Wedgwood в синьо Луксозната игла за вратовръзка Wedgwood е с паладиево покритие и порцеланова звезда в центъра. Синия порцелан е запазена марка за престижния бранд Уеджууд, затова и мъжките бижута на марката са именно с него. Така, дори без да се вижда логото на Wedg..
290,00 лв.
Очаква се зареждане
  Копчета за ръкавели Lalique Victoire Mascottes Sapphire blue Копчета за ръкавели Lalique Victoire Mascottes ; 2 сапфирено сини кристала: 4 грама; Месинг с паладиево покритие със средно тегло 6.9 грама; В луксозна фирмена опаковка; Дължина на мотива: 2.3 см;..
460,00 лв.
Изчерпан
  Копчета за ръкавели Lalique Toupie Sapphire Blue Копчета за ръкавели Lalique Toupie; 2 сапфирено сини кристала: 3.7 грама; Месинг с паладиево покритие със средно тегло 8 грама; В луксозна фирмена опаковка; Диаметър на мотива: 1.5 см;..
460,00 лв.
Очаква се зареждане
  Копчета за ръкавели Lalique Rayonnante Sapphire blue Копчета за ръкавели Lalique Rayonnante; 2 сапфирено сини кристала: 2.6 грама; Меден паладиев завършек със средно тегло 8.6 грама; В луксозна фирмена опаковка; Дължина на мотива: 2 см;..
460,00 лв.
Очаква се зареждане
Бутонели за сватба Lalique Arethuse Sapphire Blue Френските копчета за ръкавели Lalique Arethuse Sapphire Blue са от световно известният бранд Лалик. Престижни, те са марково бижу и подходящ подарък за младоженец, който ще се ползва при всеки специален повод. Луксозни, тези, на пръв поглед сре..
460,00 лв.
Очаква се зареждане
  Копчета за ръкавели Lalique Arethuse Clear Копчета за ръкавели Lalique Arethuse; 2 чисти кристала: 4.8 грама; Месинг с паладиев завършек със средно тегло 10 грама; В луксозна фирмена опаковка; Дължина на мотива: 1.2 см;..
460,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');