Меню
Кошница

Svatbenden - магазин за сватбени чаши § аксесоари, топери за торта § сватбени подаръци

КАКВО Е SVATBENDEN?

SVATBENDEN е първокласен магазин за сватбени аксесоари, като сватбени чаши и шампанско, луксозни сватбени покани и топери за торти. Смятаме, че нашата огромна колекция от сватбени фигурки за торта с булка и младоженец е най-голямата в България.
В продължение на почти три десетилетия поддържаме репутация на най-богато заредения с луксозни сватбени чаши магазин за сватбени аксесоари в София и онлайн. Красивите изделия в асортимента ни са уникални и се внасят или изработват ръчно специално за нас: трудно ще ги намерите другаде. Не на последно място, SVATBENDEN е не само онлайн магазин, но и физически магазин в центъра на София, където да видите на живо всяко изделие от нашата елегантна колекция сватбени аксесоари.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА СВАТБАТА

SVATBENDEN е полезен сайт за всяка булка и младоженец със своите информативни статии. От нас ще научите „КАК СЕ КАНИ КУМ ЗА СВАТБА“, какви подаръци да изберем за важните „ГОДИШНИНИ ОТ СВАТБАТА“ и какво е „СВАТБЕНА ЛИСТА“: единственият начин да получиш подаръци, които ти харесват!

НАШИТЕ ПРОДУКТИ И МАРКИ

От 1996 г. високият имидж на марката SVATBENDEN е последователно развиван в нарастващ брой продукти, някои от които са от световно известни марки.
Нашите продукти, които включват сватбени чаши и шампанско, луксозни покани, топери за торта и колекции от парфюми за мъже и жени от брандове като Vera Wang (Вера Уанг), Oleg Cassini (Олег Касини), Lalique (Лалик) и Bentley (Бентли) са желани от почти всяка булка и младоженец. Сватбените аксесоари от такива световно известни и престижни марки отразяват новия, амбициозен начин на живот на младите хора и техния стремеж към по-добър живот.
С нашите умения за проектиране и оформление на сватбени покани, номера за маси и персонализирани пръстени за салфетки, ние създаваме оригинална колекция сватбени продукти с единна визия.
Марковите бижута за булка и младоженец от Лалик са подходящи не само за деня на сватбата, но остават за цял живот. Луксозните парфюми за мъже и жени Lalique и Bentley красиво допълват елегантното присъствие на младата двойка.

СВАТБЕНИ ЧАШИ § ШАМПАНСКО

Сватбените чаши в нашата колекция са изключително разнообразни модели. СВАТБЕН ДЕН предлага както дизайнерски модели от световно известни имена, така и уникални чаши от арт стъкло.
Колекцията ни включва кристални чаши § чаши с кристали Swarovski (Сваровски), както и ритуални сребърни чаши и гравирани чаши с нежни, сватбени орнаменти. Нашето френско шампанско (креман и бланкет) се отличава с фин аромат и елегантни балончета и е прекрасно допълнение към вашите сватбени чаши. Отлежавало различен брой години, то е подробно описано, изцяло в помощ при избора на най-подходящия за вас комплект от сватбени чаши и шампанско.

СВАТБЕНИ ПОКАНИ, КОИТО НЯМА ДА СРЕЩНЕТЕ ДРУГАДЕ

Луксозните сватбени покани в SVATBENDEN са нещо, с което се гордеем и което ни отличава от другите магазини за сватбени аксесоари.
Нашите уникални покани за родители и кумове са така красиви, че често се пазят, като спомен за цял живот. Оригиналните модели във вид на кутия § свитък (ферман) са специално разработени за Сватбен ден и няма да ги срещнете другаде.
Да поднесете такава покана на вашите родители, кумове, сестра, брат или баба и дядо говори без думи за специалното отношение и любов, които изпитвате към тях.

НАШИТЕ ИДЕИ ЗА УКРАСА НА ВАШАТА ТОРТА ЗА ГОДЕЖ СЪС ЗАБАВНИ ФИГУРКИ НА БУЛКА И МЛАДОЖЕНЕЦ

Вашата торта за годеж може да бъде истински специална със забавните фигурки на булка и младоженец от нашата колекция „ТОПЕРИ“.
Годежа е специално събитие, на което вашите развълнувани приятелки и роднини са първите, пред които официално обявявате предстоящата сватба.
Вашата хубава торта за годеж ще бъде истински запомняща се с някоя от забавните фигурки на булка и младоженец с които разполагаме в SVATBENDEN. Ние сме особено доволни, когато ви помагаме да предизвикате радостни прегръдки и огромни усмивки от най-близките си хора, приемайки поздравления като щастлива двойка в този специален момент.

ТОПЕРИ ЗА СВАТБЕНА ТОРТА ЗА ВАШАТА МЕЧТАНА СВАТБА

За всяка булка, терминът „Мечтана сватба“ означава различни неща. Една булка може да си представя лятна церемония на плажа, за която предлагаме топери за сватбена торта на плажна § морска тема. Друга булка може да мечтае за голяма сватба в църква с всички класически и официални аксесоари. Затова, нашата селекция от топери за сватбени торти включват и класически фигурки на булка и младоженец, както и забавни фигурки за торта за годеж и младоженци с чувство за хумор.
Без значение какво включва вашата „Сватба-мечта“, SVATBENDEN е тук, за да помогне на вашите мечти да станат реалност.
Ние предлагаме широка и уникална селекция от тематични сватбени фигурки и класически топери за тортата на вашия празник.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ ЗА МЛАДОЖЕНЦИТЕ

Независимо дали става въпрос за общ подарък за младоженците или малък подарък само от вас, нашите идеи за сватбени подаръци ще ви послужат за повече вдъхновение.
Съчетайте най-красивите сватбени чаши за шампанско с луксозни рамки за снимки, или направете артистичен и дизайнерски подарък с изящно изделие от порцелан за декорация на новия дом на младоженците, черпейки вдъхновение от нашия каталог.
В СВАТБЕН ДЕН, вие със сигурност ще намерите идеи за годежни и сватбени подаръци, идеални за младоженците в техния общ живот, някои от които могат да бъдат гравирани с имена, инициали и дата. Подходящите за това изделия са металните, независимо дали са със сребърно покритие или не. Такива са рамките за снимки и приборите за сервиране на торта, например.
Ние с радост отговаряме на въпросите ви, не се колебайте да позвъните на 0888 10 65 65.

НАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА ГОДИШНИНА ОТ СВАТБА

Годишнините от сватбата са важни етапи във вашия брачен живот, като всяка от тях предоставя уникален начин да отбележите повода със значим подарък. Ако се нуждаете от идеи, прочетете нашето ръководство за подарък за годишнина от сватба за всяка отделна година за малко вдъхновение. 
За тези, които се колебаят или не познават добре щастливите булка и младоженец, SVATBENDEN предлага и Ваучер за подарък. Ваучерите за подарък са най-безпроблемния начин да подарите точно онова, което двойката харесва най-много, като има дадете максимален избор.

БИЖУТА ЗА СВАТБА В SVATBENDEN

В SVATBENDEN имаме уникални бижута за булка и младоженец. Те включват артистични перлени бижута за булки, както и нежни маркови бижута Lalique с малки пепеуди или цветя от френски кристал. Мъжките бижута, подходящи за младоженци са луксозните ръкавели Лалик, с които всеки мъж изглежда неустоимо елегантен.

ЛУКСОЗНИ ПАРФЮМИ ЗА ВАШАТА СВАТБА

Това е вашата сватба и вие трябва да блестите до последния детайл. Без значение каква е вашата личност, вие без съмнение ще намерите в СВАТБЕН ДЕН уникални луксозни парфюми, чиито ухания да задоволят всяка ваша прищявка и фантазия. Както дамските, така и френските мъжки парфюми в нашата колекция са съблазнителни и дълготрайни.
Предлагаме само най-доброто за вашата сватба!

СВАТБЕНИ АКСЕСОАРИ, РАЗЛИЧНИ ОТ ДРУГИТЕ

Нашата колекция от сватбени аксесоари се различава от другите.
В SVATBENDEN ще намерите ефектна сватбена украса за кола, както и за празничната маса на булката, младоженеца и техните кумове, която предлагаме само ние. Тя е във вид на венец от рози и други висококачествени изкуствени цветя, изработени в Германия.
Нашата украса за сватбени чаши § шампанско, както и изящните сватбени свещи, които декорираме фино са особено красиви. Част от сватбените аксесоари, като пръстените за салфетки, изработваме по ваша индивидуална поръчка. Без да влагате много пари, с оригиналните пръстени за салфетки с инициали на красивите булка и младоженец, вие създавате празнични маси за вашите гости, които могат да вземат своя пръстен за салфетки като сватбен сувенир за спомен.

Позволете ни да ви помогнем да украсите вашия специален ден по начин, който наистина отразява вашата същност.
Нашата пълна гама от булчински и сватбени аксесоари включва: уникални сватбени чаши, бокали § сватбено шампанско, някои от които са от световно известни дизайнери, като Vera Wang (Вера Уанг) и Oleg Cassini (Олег Касини). Хит са и нашите тематични, класически и забавни фигурки за торти, наричани също „топери“.
Бижута за булка и младоженец, както и маркови луксозни парфюми от световно известни брандове допълват колекцията на SVATBENDEN.
Оригиналните луксозни покани за родители, кумски покани § уникални пликове за пари, заедно с изящни сватбени свещи и персонализирани пръстени за салфетки ще намерите само при нас.
Венците от висококачествени изкуствени цветя, с които лесно да създадете ефектна сватбена украса за кола и да отличите масата на младоженците и техните кумове са също част от уникалната колекция на Сватбен ден.
Не на последно място са и красивите сватбени подаръци, както за младоженците, така и от младоженците за кумовете, с които да оставите спомен от този голям ден на любовта. SVATBENDEN предлага голямо разнобразие от уникални артикули, които няма да намерите никъде другаде. Имено тези артикули, които отговарят на вашата индивидуалност, добавят онзи личен щрих към вашия сватбен ден, който го превръща в незабравим.

За нас ще бъде чест да бъдем част от вашите най-скъпи спомени.

console.log('Header script, your language is Български this page is called ');