Меню
Кошница

Номера за масите

В наличност
  Номера за масите с розови нюанси Стилни и елегантни номера за маса, с помощта на които ще можете да улесните настаняването на гостите на Вашето сватбено тържество. Като допълнение към тези красиви номера за маси, можем да изработим и тейбъл картички и сватбено меню със същата визия и ст..
5,90 лв.
В наличност
  Номера за маси с флорални елементи Още едно изключително красиво допълнение към украсата за Вашата сватба са тези стилни и елегантни номера за маси. Освен великолепна украса, те ще улеснят и настаняването на гостите на Вашето сватбено тържество. Размер: 12х10 см; Минимално колич..
5,90 лв.
В наличност
  Номера за маси в златисто Прекрасно допълнение към украсата за Вашата сватба са тези стилни и елегантни номера за маса. Te са едно красиво улеснение, което ще Ви помогне при настаняването на гостите на Вашето сватбено тържество. Размер: 12х10 см; Минимално количество за поръчка ..
5,90 лв.
В наличност
  Номера за маси Номерата за маси, освен чудесно допълнение към сватбената украса, са и улеснение при настаняването на гостите на сватбеното тържество. Като допълнение към номерата за маси, можем да изработим и тейбъл картички, пръстени за салфетки и сватбено меню в същата визия и стил. ..
5,90 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)