Меню
Кошница

Номера за масите

В наличност
Номера за масите с розови нюансиСтилни и елегантни номера за маса, с помощта на които ще можете да улесните настаняването на гостите на Вашето сватбено тържество. Като допълнение към тези красиви номера за маси, можем да изработим и тейбъл картички и сватбено меню със същата визия и стил.Размер: 12х..
5,90 лв.
В наличност
Номера за маси с флорални елементиОще едно изключително красиво допълнение към украсата за Вашата сватба са тези стилни и елегантни номера за маси. Освен великолепна украса, те ще улеснят и настаняването на гостите на Вашето сватбено тържество.Размер: 12х10 см;Минимално количество за поръчка 9 броя;..
5,90 лв.
В наличност
Номера за маси в златистоПрекрасно допълнение към украсата за Вашата сватба са тези стилни и елегантни номера за маса. Te са едно красиво улеснение, което ще Ви помогне при настаняването на гостите на Вашето сватбено тържество.Размер: 12х10 см;Минимално количество за поръчка 9 броя;Възможност за изб..
5,90 лв.
В наличност
Номера за масиНомерата за маси, освен чудесно допълнение към сватбената украса, са и улеснение при настаняването на гостите на сватбеното тържество. Като допълнение към номерата за маси, можем да изработим и тейбъл картички, пръстени за салфетки и сватбено меню в същата визия и стил.Размер: 12х10 см..
5,90 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)