Меню
Кошница

Златни чаши

Златото е цветът на успеха, постиженията и триумфа 

Свързан с изобилие и просперитет, лукс и качество, престиж и изтънченост, психологията на този цвят предполага духовно богатство, благоденствие и разточителност.

В християнската символика златото се счита за атрибут на добродетелта и златните нюанси се използват доста често в християнското изкуство за изобразяване на духовна извисеност и божествена любов.

Известната легенда за алхимиците, превръщащи обикновените метали в злато, всъщност е притча за стремежа на човека да промени базовите ниски страсти като алчност, омраза и егоизъм в качества като любов, добродетел и състрадание чрез процеса на самоочистване и постоянство. Ето защо, златото е символ на стремежа на душата към по-високи нива.

Съвсем естествено, ритуалните чаши често са изработени от злато или сребро, или са позлатени и посребрени. Кристала пък символизира чистотата и духовната светлена. Златната чаша въплъщава понятията за семейството и семейните традиции. Ритуалният бкал е символичен източник на неизчерпаемо изобилие, благоденствие и Светия Граал.

В наличност
Сватбени чаши Gold Style Toasting Fl ръчна изработкаЕлегантни ритуални чаши ръчна изработка с екстравагантен дизайн с позлатено спираловидно столче. Тези великолепни сватбени чаши са изработени от безоловен кристал, високи са 29 см и се предлагат в комплект от 2 броя.Ръчна изработка;Екстревагантен д..
180,00 лв.
В наличност
Дизайнерски сватбени чаши Vera Wang Love Knots Gold Изключително красиви и елегантни ритуални сватбени чаши Vera Wang Love Knots Gold - несъмнено идеалното решение за Вашият сватбен ден! Сватбените чаши са изключително важен елемент от този така специален за Вас ден, което прави изборът им доста ..
250,00 лв.
Очаква се зареждане
Златен кант на върха на балона и нежна цветна гравюра;Материал: безоловен кристал;Височина: 25,3 см;Посочената цена е за комплект от 2 броя;..
80,00 лв.
Очаква се зареждане
Ръчна изработка с интригуващ дизайн; Спираловидни столчета; Материал: безоловен кристал; Височина: 32 см; Посочената цена е за комплект от 2 броя;..
220,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)