Меню
Кошница

Фигурки за торта

Топери за сватбена торта и за торта за годеж

Сватбените фигурки за торта са готова украса, която ви улеснява в създаването на вашата уникална сватбена торта или торта за годеж. Сватбената торта е своеобразна кулминация на сватбеното тържество. Когато тя излиза на сцената, всички погледи са вперени в нея. За да я направите още по-впечатляваща, украсете я с фигурка на младоженци, наричана понякога „топер“. Тази фигурка символизира вашата единствена по рода си любовна история. Особено ако в града ви няма изумително добър сладкар, който да изработи малка скулптура с вашите отличителни характеристики,готовата украса за торта във вид на сватбена фигурка е това, от което имате нужда.

Нашата широка селекция от уникални топери за сватбени торти ще отговарят на различни сватбени стилове. Избора обхваща цялата гама: от уникален топер за торта с трактор, до забавни фигурки за сватбени торти, които подхождат на булка и младоженец с чувството за хумор. Закачливи, те са и особено подходящи за торта за годеж или моминско парти.
За повече смях и закачки, непременно изберете някой от многото забавни фигурки за сватбена торта - те осигуряват приливи от добро настроение както в гостите, така и във вас.

Някои правят големи сватби, други – съвсем малки и интимни. Екипът на Svatbenden се старае да намери сватбени фигурки за торта за всяка сватба – голяма или малка. Темите на нашите топери са уникални! В готовата украса за сватбена торта има забавни, традиционни, стилни и спортни, дори морски топери за сватбена торта, които да подчертаят вашата индивидуалност и стил.

Тематични сватбените фигурки за украса за торта

Тематичните сватбени фигурки за торта обикновено са забавни фигурки. Такива са фигурките на младоженци за сватбена торта с мотор. Те се харесват от мотоциклетисти и рокери, любители на моторите. Идеална готова украса за сватбена торта с мотор, тези топери символизират страстта на младоженеца (или булката) към високите скорости. Сред тематичните сватбени фигурки за торта са и тези с младоженец футболист. Добре изработени, нашите фигурки за торта "футболист" са точно това, което ще допадне на младоженец с футболна страст. Забавен връх за торта, фигурката на младоженец футболист е идеална готова украса за тези, които обожават футбола.

Закачливия топер за торта "Меден месец" е за онези, които искат да отпътуват веднага: към далечни земи и към щастливия нов живот в прегръдките си. Сватбените фигурки "Меден месец" въплъщават нетърпението да се изживеят пълноценно всички щастливи трепети с любимия човек, сега и веднага. Тези фигурки за идеална украса за торта на младоженци, които заминават на своя меден месец веднага след сватбата.

Сред най-забавните фигурки на младоженци са тези, в които булката дърпа младоженеца към олтара. Тези топери са еднакво подходяща украса за торта за годеж и за сватба. Те подхождат на булка и младоженец с чувството за хумор и осигуряват вълни от добро настроение в гостите.

Каква е историята на сватбените фигурки като украса за торта?

Историята разказва, че е сватбената фигурка за торта е създадена преди повече от 100 години, когато дъщерята на сладкар се омъжва. Булката помолила баща си да направи някакъв символ на любовта между нея и нейния любим, с който тортата й да се отличи. Бащата в началото се опитал да направи фигурка от сладкиш, но резултат бил ужасен. Тогава той избрал порцеланова статуетка, изобразяваща семейна двойка и я поставил върху тортата. Това предизвикало такъв възторг в гостите, че веднага поставило началото на сватбената статуетка – фигурка. Така и до днес, сватбените топери за торта са много популярни. Всеки стил има почитатели: както забавните фигурки за сватбена торта, така и класическите топери на булка и младоженец.

От самото си начало, фигурката с младоженци се поставя символично на върха на сватбената торта, за да могат всички да я видят. Името „топер“ идва от английски и означава „връх за торта“. Съвсем естествено, "топер" или "връх за торта" идва именно от мястото, на което се поставя фигрката.

Традиционен символ за единението на новата семейна двойка, фигурката за торта е украса, която се променя с времето, така, както и самите младоженци. Класически преди години, днес често ще срещнете забавни фигурки за торта, с чувство за хумор и леко намигане.

Ако празнувате голяма годишнина и искате да украсите добре вашата торта за годишнина от сватбата, имаме чудесно предложение за вас! Изберете красив топер за торта Mr & Mrs, а пред него сложете свещи с цифри, отбелязващи съответния юбилей.

Каквато и годишнина да празнувате: 10, 20 или повече години от сватбата, нашите готови сватбени фигурки за торта и топери с надпис са страхотна идея за украса. Топерите Mr & Mrs са леки и много елегантни. Те са отлична готова украса за торта, която няма да ви изненада неприятно и може да сте сигурни, че празничното тържество ще е така стилно, както бихте искали на вашата перлена, сребърна или златна сватба.

Топерите Mr & Mrs са много подходящи и за украса на торта за годеж: с такъв топер отправяте елегантно, но недвусмислено предупреждение, че вашият статут се променя и вие се превръщате в Господин и Госпожа.

В наличност
Забавен връх за сватбена торта "Предай се доброволно"Тази изключителна фигурка за сватбена торта е една наистина великолепна украса! Веднага предизвиква усмивка, нали? Нежната булка в разкошна бяла рокля дърпа младоженеца за вратовръзката и иска да го целуне. Той, усмихнат и сияещ, вече се е предал ..
60,00 лв.
В наличност
Забавна сватбена фигурка за торта LOVE Закачливата фигурка за сватбена торта "LOVE" е идеалния връх за Вашата празнична торта. Внесете допълнителна доза романтика и веселба във Вашия приказен ден, избирайки тази забавна сватбена фигурка, която ще намерите при нас. Закачливата фигурка за сватбе..
36,00 лв.
В наличност
Сватбена фигурка за торта "Младоженци на меден месец"Забавна и изключително оригинална фигурка за сватбена торта, изобразяваща младоженци с куфар, тръгнали на сватбеното си пътешествие. Тази страхотна сватбена фигурка е освен приказно красив връх на празничната Ви торта е направена и като касичка.Ра..
36,00 лв.
В наличност
Топер за сватбена торта "Двама на колело" Стилна и нетрадиционна сватбена фигурка "Двама на колело", изобразяваща булка и младоженец които карат тандем заедно. Тази великолепна сватбена фигурка е идеалния завършек на Вашата празнична торта. Не е нужно да имате колело за двама, за да изберете т..
59,00 лв.
В наличност
Сватбена фигурка за торта "Младоженци с трактор"Фигурка за сватбена торта, изобразяваща младоженци на трактор. Модела е част от изключителната серия фигурки "Забавни младоженци".Размери: 11 х 13.5 см;Фигурката е изработена от полирезин;Леки и удобни, подходящи за всеки вид торта;Made in Germany...
46,00 лв.
В наличност
Сватбена фигурка за торта "Младоженци на мотор"Красива фигурка за сватбена торта - младоженци на мотор. Тази ефектна фигурка е идеалният връх за Вашата сватбена торта.Фигурката е изработена от полирезин;Размери 10х 8,5 см...
28,00 лв.
В наличност
Забавни сватбени фигурки за торта "Младоженец хванат с въже" Забавна фигурка за сватбена торта, изобразяваща булка, която е хванала с въже своя младоженец за крака и го дърпа към олтара. Внесете доза хумор и оригиналност на Вашето сватбено тържество, избирайки фигурката за торта "Забавни младожен..
36,00 лв.
В наличност
Сватбена фигурка за торта "Младоженци рокери"Тази красива фигурка за сватбена торта, изобразява младоженци на мотор, поели на дълъг път през вълнуващото приключение на семейния живот. Фигурката за сватбена торта "Младоженци на мотор" е подходяща за всички любители на моторите!Фигурката е изработена ..
40,00 лв.
В наличност
Завинаги заедно  Този впечатляващ връх за сватбена торта е великолепен и много празничен. По-голям от другите в колекцията, тук фигурите на булката и младоженеца са върху пиедестал, който прави цялата конструкция по-сигурна при пренасяне на тортата. Освен практичната страна, тззи сватбена фи..
55,00 лв.
В наличност
Украса за сватбена торта Mr&Mrs GoldУкраса за сватбена торта Mr&Mrs- златна. Идеалният завършек за Вашата сватбена торта.Украса за сватбена торта Mr&Mrs Gold;Размери: 25.5 см;Леки и удобни, подходящи за всеки един вид торта;Изработена от метализиран картон;..
28,00 лв.
В наличност
Сватбена фигурка за торта "Забавни младоженци"Изключително оригинална и забавна фигурка за сватбена торта, изобразяваща булка хванала на въдица своя младоженец. Тази ефектна фигурка за торта ще допринесе за доброто настроение на Вашето сватбено тържество.Фигурката е изработена от полирезин;Размер: 1..
36,00 лв.
В наличност
  Украса за сватбена торта Mr&Mrs Silver Украса за сватбена торта Mr&Mrs- сребърна. Идеалният завършек за Вашата сватбена торта. Украса за сватбена торта Mr&Mrs Gold; Размери: 25.5 см; Изработена от метализиран картон; Леки и удобни, подходящи за всеки един вид тор..
28,00 лв.
В наличност
Фигурка за торта с младоженец футболист ИГРИТЕ НЯМА ДА СВЪРШАТ Забавна сватбена фигурка за торта посветена на младоженеца футболист. Този перфектен връх за торта ще пасне перфектно, сякаш е направен специално за Вас. Фигурката "Футболист" е от по-високата ни серия и е част от нашата Премиум колек..
60,00 лв.
В наличност
Украса за сватбена торта Точно теб избирам с целуващи се младоженци   Фигурката за сватбена торта " Точно теб избирам" е едновременно елегантна и умилителна - просто прекрасна! Булката е хванала сватбеният си букет с две ръце зад гърба си и е протегнала устни за целувка със затворени очи...
60,00 лв.
В наличност
Голям връх за сватбена торта "Притисни ме силно" Прекрасна сватбена фигурка за торта с височина 21 см, подходяща за голяма торта. Фигурката стои царствено привличаща всички погледи. Своеобразната кулминация на всяко щастливо тържество е изнасянето на красивата сватбена торта. Нека се запомни! ..
60,00 лв.
В наличност
Топер за торта с младоженци, намерили ПЪТЕКИ КЪМ ЩАСТИЕТО ПЪТЕКИ КЪМ ЩАСТИЕТО е умилителна фигурка за сватбена торта или торта за годеж. Наричана от някои "топер" или "връх за торта", красивата фигурка за сватбена торта ПЪТЕКИ КЪМ ЩАСТИЕТО е един наистина чудесен начин да покажете на всички ..
60,00 лв.
В наличност
Ще те нося на ръце и за теб ще съм опора е мотото на тази златна фигурка за торта Златния топер за торта ЩЕ ТЕ НОСЯ НА РЪЦЕ е изработен от метал. Силуета на силния млад мъж, понесъл своята любима е така изразителен, че тяхната красива любов е очевидна, дори без топера да е разрисуван. Двамата се ..
30,00 лв.
В наличност
Забавен връх за сватбена торта "Селфи" Фигурка за сватбена торта с позиращи за селфи младоженци, които знаят, че са красиви. Младоженеца е с брада и мустаци, с прекрасна осанка, а булката е наистина разкошна в изящната си бяла рокля. Младото семейство привлича погледите на всички! За разлика от з..
60,00 лв.
В наличност
Сватбена фигурка за торта за нежно влюбени - "За мен си всичко" Изключително елегантен, този връх за торта разкрива много чувства и емоции! В ръцете на любимия си, булката – принцеса направо сияе в красивата си б яла рокля. Младоженеца я носи на ръце и сякаш признава: За мен си всичко! Фигурка..
60,00 лв.
В наличност
Грациозен и елегантен топер за сватбения ден БЪДИ ДО МЕН е стилна фигурка за торта с изящни булка и младоженец, танцуващи щастливо. Младоженецът нежно притиска своята любима, а тя го е прегърнала с любов. И двамата влюбени са грациозни и красиви. Името БЪДИ ДО МЕН е изключително подходящо за..
60,00 лв.
В наличност
Изберете забавната сватбена фигурка за торта "Младоженец футболист" Фигурка за сватбена торта от серията "Забавни младоженци", изобразяваща младоженец с футболна топка. Луксозната фигурка, наричана понякога "топер" е висока 20 см и е подходяща за по-голяма торта на етажи. Част от нашата колекц..
60,00 лв.
В наличност
"НЕ МЕ ОСТАВЯЙ" Забавна сватбена фигурка за торта Изключително закачлива фигурка за сватбена торта, изобразяваща пиян младоженец, влачен от своята булка. С шампанско в едната ръка и сребърна чаша в другата, младоженецът от забавната сватбена фигурка изглежда щастлив, дори замечтан. Вратовръзката..
60,00 лв.
В наличност
Връх за торта "Един за друг" от висока класа! Тази прекрасна фигурка за сватбена торта показва младоженци, които са готови да се слеят в красива целувка. Истинска романтика! Модерната букла е с пищна бяла рокля, прелестна рокля и изящен букет от рози. "Един за друг" е сватбена фигурка, която подч..
60,00 лв.
В наличност
Нестандартна фигурка за сватбена торта "МЕДЕН МЕСЕЦ" Ефектната фигурката за сватбена торта ЗАМИНАВАМЕ НА МЕДЕН МЕСЕЦ е за онези, които искат да бъдат различни. Подходяща украса за тортата на младоженци, които веднага след сватбата  заминават за своя меден месец, фигурата е с височина 17 см. ..
60,00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 37 резултата (2 страници)
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');