Меню
Кошница

Изкуствени цветя

В наличност
Сватбена украса за кола ХортензииАтрактивна украса за сватбената кола от розова хортензия с нежни перли вплетени в аранжировката и ленти от органза и сатен. Цветята са декорирани на стабилна основа, която се закрепя за колата с малки силиконови вендузки.Размер на венеца - 40 см;Цена 80 лв;Украсата з..
80,00 лв.
В наличност
Сватбена украса за колаКрасива и ефектна украса за кола с бели изкуствени хортензий. Цветята са декорирани на стабилна повърхност с гумени "вендузки" отдолу, за по-лесно закрепване за автомобила. Сватбената украса е с две ефирни ленти от органза и сатен, които се завързват за огледалата.Цена на укра..
80,00 лв.
В наличност
Сватбена украса за кола от розиКрасива украса за кола изработена от рози, които са декорирани на стабилна повърхност с гумени "вендузки" отдолу, за по-лесно закрепване за автомобила. Сватбената украса е с две ефирни ленти от органза и сатен, които се завързват за огледалата.Размер на венеца 40 см;Це..
120,00 лв.
В наличност
Украса за сватбена колаНежна украса за кола, с лавандула. Ефектно допълва тона и стила на сватбата. Лесно се закрепя за колата със силиконови "вендузки".Размер - 45 см;..
135,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');