Меню
Кошница

Покана за Кръстниците и родители

В наличност
  Луксозна сватбена покана шоколад и сребро Луксозни сватбени покани, които се състоят от кутия от картон в красив шоколадов цвят и сребристо бели орнаменти. Кутията съдържа покана-свитък от луксозен перлен картон, превързана със сърмен шнур с пискюлчета. Поканата е двустранна - отпред е ..
50,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана цвят пепел от розиЛуксозни сватбени покани, които се състоят от кутия от картон в красив тъмен цвят "пепел от рози" и златни орнаменти. Кутията съдържа покана-свитък от луксозен перлен картон, превързана със сърмен шнур с пискюлчета. Поканата е двустранна - отпред е текстът,..
50,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана ЦветеПокани за кумове или родители в синьо и златно. Състоят се от плик от нетъкан текстил и покана. Текста на поканата е по Ваше желание. Плика е декориран с нежни стъклени "камъчета". На капака му има шнурче от сърма с пискюлче.Размера на поканата е 27,5x11,5см;..
25,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана ТюркоазЛуксозни сватбени покани, които се състоят от кутия от перлено тюркоазен картон, обсипана със златни орнаменти. Кутията съдържа покана-свитък от перлен картон, превързана със златен сърмен шнур с пискюлчета. Поканата е двустранна - отпред е текстът, а гърбът е в нежно..
50,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана Стъклени камъчетаЛилави покани за кумове или родители със златисти елементи. Състоят се от плик от нетъкан текстил и покана. Текста на поканата е по ваше желание. Плика е декориран с нежни стъклени "камъчета". На капака му има шнурче от сърма с пискюлче.Размера на поканата е..
25,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана Сребристи елементиСребристи покани за кумове или родители. Състоят се от плик от нетъкан текстил със сребристи елементи и покана. Текста на поканата е по ваше желание. Плика е декориран с нежни стъклени "камъчета". На капака му има шнурче от сърма с пискюлче.Размера на покан..
25,00 лв.
В наличност
  Луксозна сватбена покана с лилави тонове Луксозни сватбени покани в лилави тонове, състоят се от свитък и кутия. Поканата свитък е двустранна, от едната страна е текстът, а от другата е с красиви виолетови орнаменти. Кутията контейнер е изработена от специална хартия и текстил със сребр..
40,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана с ефектна панделкаСъстои се от покана, изработена от луксозен перлен картон, която се полага в красива релефна кутия, украсена богато с ефектна панделка.Размер на кутията: 16.5х10.5 см;Свитък с предварително отпечатън текст или без текст - цена 30 лв./бр.;..
40,00 лв.
В наличност
  Луксозна сватбена покана портокалов цвят Луксозни сватбени покани, които се състоят от кутия от картон в красив цвят портокал със златни орнаменти. Кутията съдържа покана-свитък от луксозен перлен картон, превързана със сърмен шнур с пискюлчета. Поканата е двустранна - отпред е текстът,..
50,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана кутия със сребърно капачеКрасиви сватбени покани в цилиндрична кутия със сребърно капаче и сърмено пискюлче на върха.Поканата-свитък е от луксозен перлен картон, завързана със сърмено шнурче.Размера на кутията е 28х4.5 см;Свитъкът е с дължина 25 см;Свитък с предварително отп..
40,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана кутия със златно капачеКрасиви сватбени покани в цилиндрична кутия със златно капаче и сърмено пискюлче на върха.Поканата-свитък е от луксозен перлен картон, завързана със сърмено шнурче.Размера на кутията е 28х4.5 см;Свитъкът е с дължина 25 см;Свитък с предварително отпечат..
40,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана злато с бялоЛуксозни сватбени покани в бяло и златно. Покана свитък - двустранна с текст и пищни орнаменти, превързана със златист сърмен шнур. Кутията, в която е поканата е направена от бяла еко хартия и текстил, със златисти нишки и кристалчета и е превързана с нежна панде..
40,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана златисти квадратиЛуксозни сватбени покани, които се състоят от кутия от бял картон, украсена със златисти квадрати по края. Кутията съдържа покана-свитък от луксозен бял перлен картон, превързана със златист сърмен шнур с пискюлчета. Поканата е двустранна - отпред е текстът,..
50,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана в шоколадов цвятЛуксозни сватбени покани, които се състоят от кутия от картон в красив шоколадов цвят и златисти орнаменти. Кутията съдържа покана-свитък от луксозен перлен картон, превързана със сърмен шнур с пискюлчета. Поканата е двустранна - отпред е текстът, а гърбът е ..
50,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана в червено и златноЛуксозни покани за кумове или родители в червено и златно. Състоят се от плик от нетъкан текстил и покана. Текста на поканата може да е по ваше желание. Плика е декориран с нежни стъклени "камъчета". На капака му има шнурче от сърма с пискюлче.Размера на по..
25,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана в червеноЛуксозни сватбени покани, които се състоят от кутия от тъмно червен картон, обсипани със златни орнаменти. Кутията съдържа покана-свитък от луксозен перлен картон, превързана със златен сърмен шнур с пискюлчета. Поканата е двустранна - отпред е текстът, а гърбът е в..
50,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана в цвят прасковаЛуксозни сватбени покани в нежен прасковен цвят, богато орнаментирани със сребриста декорация. Поканата се състои от покана свитък - двустранна, превързана със златист шнур с пискюлчета и кутия от същия картон с перлено-сребристи орнаменти.Размер: 27х6 см.;Сви..
40,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана в цвят бургундиКрасиви сватбени покани в цвят бургунди, богато орнаментирани със сребърна декорация. Сребърната декорация е изпъкнала и този нежен релеф се усеща с пръстите на ръката. Цветовете са много изискани!Поканата се състои от покана - свитък, превързана със сребрист ..
40,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана в розовоЛуксозни сватбени покани в розово - лилави тонове, състоят се от свитък и кутия. Поканата-свитък е двустранна, от едната страна е текстът, а от другата е с красиви виолетови орнаменти. Кутията контейнер е изработена от специална хартия и текстил със златисти сърмени ..
40,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана в нежно зеленоКрасиви сватбени покани в нежен зелен цвят, богато орнаментирани с перлена декорация. Поканата се състои от покана свитък - двустранна, превързана със златист шнур с пискюлчета и кутия от същия картон с перлено-златни орнаменти.Размер: 27х6 см.;Свитък с предвар..
40,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана в маслено зеленоКрасиви сватбени покани в цвят тъмно маслинено зелено, богато орнаментирани със сребърна декорация. Поканата се състои от покана свитък - двустранна, превързана със сребрист шнур с пискюлчета и кутия от същия картон със сребристи орнаменти, украсен с луксозна..
40,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана в бяло и златноКрасиви покани за кумове или родители в бяло и златно. Състоят се от плик от нетъкан текстил и покана. Текста на поканата е по ваше желание. Плика е декориран с нежни стъклени "камъчета". На капака му има шнурче от сърма с пискюлче.Размера на поканата е 27,5x1..
25,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана със златни орнаментиЛуксозни сватбени покани, които се състоят от кутия от бял картон, обсипана със златни орнаменти. Кутията съдържа покана-свитък от перлен картон, превързана със златен сърмен шнур с пискюлчета. Поканата е двустранна - отпред е текста, а гърба е в нежно кр..
50,00 лв.
В наличност
Луксозна сватбена покана в цвят зелен мъхКрасиви сватбени покани в цвят зелен мъх, богато орнаментирани със сребърна декорация. Поканата се състои от покана свитък - двустранна, превързана със сребрист шнур с пискюлчета и кутия от същия картон със сребристи орнаменти, украсен с луксозна панделка.Раз..
40,00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 32 резултата (2 страници)
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');