Меню
Кошница

Сребърни поставки за прибори МИШЛЕТА за сватбен подарък

Сребърни поставки за прибори МИШЛЕТА за сватбен подарък
Сребърни поставки за прибори МИШЛЕТА за сватбен подарък
Сребърни поставки за прибори МИШЛЕТА за сватбен подарък
Сребърни поставки за прибори МИШЛЕТА за сватбен подарък
Сребърни поставки за прибори МИШЛЕТА за сватбен подарък
98,00 лв.
Дан. основа: 98,00 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на артикула: 1953 silver mouse
Артикула е разгледан: 0

Описание и информация за Сребърни поставки за прибори МИШЛЕТА за сватбен подарък

Красив сребърен комплект от 6 поставки за прибори за оригинален сватбен подарък

Сребърни поставки за прибори МИШЛЕТА за сватбен подарък. Част от симпатичната колекция с мишлета, този комплект може да бъде допълнен с различни сребърни аксесоари от същата серия, която предлагаме в svatbenden

За красиво подредена маса за гости аранжирайте поставките за нож отдясно на чинията и върху всяка една поставка сложете ножа. Освен, че изглежда изискано, тази подредба не позволява на ножа да пада и да изцапа покривката. По протокол поставките са само за ножове, а не за всякакви прибори.

Оригинален сватбен подарък, този сребърен сет ще направи добро впечатление. Без съмнение, той ще помогне на булката да изпъкне пред гостите си, създавайки изискана и красиво подредена маса.

Допълнете сватбения подарък с комплект ножове за сирене и солници с мишлета, за да стане подаръкът още по-пълен. Към тях прибавете пръстени за салфетки от същата колекция, ако бюджетът позволява. В колекцията има още две красиви изделия: сребърен комплект за сирене с коктейлни клечки за хапки и поставки за имена на гостите. Във всеки артикул сме описали как и за какво се ползва.

Да се подреди красива маса за гости не е лесно, особено за млада жена като булката, която тепърва поема отговорностите на домакиня. С колекцията МИШЛЕ обаче, подредбата на маса е лесно и с гарантиран УАУ ефект. Именно затова избора на поставки за прибори със сребърно покритие и други аксесоари за маса с тема МИШЛЕТА са оригинален и стойностен подарък за младоженци.

  • Сребърни поставки за прибори МИШЛЕТА за сватбен подарък;
  • От метал със сребърно покритие и лак, за да не потъмняват;
  • Колекция сребърни подаръци за сватба и сребърна сватба;
  • Размери на всяка поставка: 6 x 1,5 x 2 см;
  • Цената е за комплект от 6 посребрени поставки за ножове;
  • Забършете с влажна кърпа и подсушете.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');