Меню
Кошница

Ножове за сирене със сребърно покритие МИШЛЕТА

Ножове за сирене със сребърно покритие МИШЛЕТА
Ножове за сирене със сребърно покритие МИШЛЕТА
120,00 лв.
Дан. основа: 120,00 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на артикула: 1958 silver mouse
Артикула е разгледан: 0

Описание и информация за Ножове за сирене със сребърно покритие МИШЛЕТА

Изберете сребърни ножове за сирене с мишлета за вашия сватбен подарък

Симпатичните ножове за сирене със сребърно покритие МИШЛЕТА са комплект от 6. Идеален подарък за сватба, ножовете за сирене са част от симпатичната колекция с мишлета, която предлагаме в svatbenden и могат да бъдат допълнени с най-различни сребърни аксесоари от същата серия.
Ножовете са посребрени, двуроги и назъбени и са създадени за нарязване и набождане на вашето парче сирене, с цел лесно да го поставите в чинията си, след като сте го отрязали от общото плато със сирена в центъра на масата. Удобни и красиви, тези луксозни ножове превръщат обикновеното сервиране на сирена в специален ритуал.
Оригинален сватбен подарък, този сребърен сет за сирене ще направи добро впечатление и без съмнение ще помогне на булката да изпъкне пред гостите си, дори да няма голям опит като домакиня.
Симпатичен и функционален, комплекта ножове за сирена е част от серията сребърни подаръци МИШЛЕ, които се съчетават перфектно.

Допълнете сватбения подарък с комплект ножове за сирене и солници с мишлета, за да стане подаръкът още по-пълен. Към тях прибавете пръстени за салфетки от същата колекция, ако бюджетът позволява. В колекцията има още две красиви изделия: подложки за прибори и поставки за имена на гостите. Във всеки артикул сме описали как и за какво се ползва.

Да се подреди красива маса за гости не е лесно, особено за млада жена като булката, която тепърва поема отговорностите на домакиня. С колекцията МИШЛЕ обаче, подредбата на маса е лесно и с гарантиран УАУ ефект. Именно затова избора на сребърен комплект ножове за сирене и други аксесоари за маса с тема МИШЛЕТА са оригинален и стойностен подарък за младоженци.

Цялата колекция от 6 различни сета излиза около 750 лв с 2 комплекта пръстени за салфетки (за 8 души) и е уникален сребърен подарък за сватба или сребърна сватба..

  • Ножове за сирене със сребърно покритие МИШЛЕТА;
  • Размери на всеки нож: 15,5 x 1 x 2 cm;
  • Комплекта включва 6 броя ножове за сирене;
  • Колекция сребърни подаръци за сватба;
  • Мийте ръчно или в миялна с течен, НЕ абразивен препарат.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');