Меню
Кошница

Солнички МИШЛЕТА със сребърно покритие

Солнички МИШЛЕТА със сребърно покритие
Солнички МИШЛЕТА със сребърно покритие
80,00 лв.
Дан. основа: 80,00 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на артикула: 1954 silver mouse
Артикула е разгледан: 0

Описание и информация за Солнички МИШЛЕТА със сребърно покритие

Изберете сребърен комплект за сол и пипер за сватбен подарък

Оригиналните солнички МИШЛЕТА със сребърно покритие са комплект от две: за сол и за пипер. Сребърен подарък за сватба, те са част от симпатичната колекция с мишлета, която предлагаме в svatbenden и могат да бъдат допълнени с различни сребърни аксесоари оот същата серия.
Оригинален сватбен подарък, този сребърен сет ще направи добро впечатление. Без съмнение, той ще помогне на булката да изпъкне пред гостите си с подредба на красива маса в елегантен стил.
Допълнете сватбения подарък с комплект ножове за сирене или сребърен комплект за сирене с коктейлни клечки за хапки, за да стане подаръкът още по-пълен. Към тях прибавете пръстени за салфетки от същата колекция, ако бюджетът позволява. В колекцията има още две красиви изделия: поставки за прибори и поставки за имена на гостите. Във всеки артикул сме описали как и за какво се ползва.

Да се подреди красива маса за гости не е лесно, особено за млада жена като булката, която тепърва поема отговорностите на домакиня. С колекцията МИШЛЕ обаче, подредбата на маса е лесно и с гарантиран УАУ ефект. Именно затова избора на сребърни соолнички и други аксесоари за маса с тема МИШЛЕТА са оригинален и стойностен подарък за младоженци.

  • Солнички МИШЛЕТА със сребърно покритие комплект от 2;
  • От метал със сребърно покритие и лак, за да не потъмняват;
  • Колекция сребърни подаръци за сватба и сребърна сватба;
  • H: 7 cm, Ø: 2/3,5 cm;
  • Тегло без опаковката: 110 грама;
  • Забършете с влажна кърпа и подсушете.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');