Меню
Кошница

Луксозна сватбена покана шоколад и сребро

Луксозна сватбена покана шоколад и сребро
Луксозна сватбена покана шоколад и сребро
50,00 лв.
Дан. основа: 50,00 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на артикула: iw 489
Артикула е разгледан: 7964

Описание и информация за Луксозна сватбена покана шоколад и сребро

Луксозна сватбена покана шоколад и сребро

Луксозни сватбени покани, които се състоят от кутия от картон в красив шоколадов цвят и сребристо бели орнаменти. Кутията съдържа покана-свитък от луксозен перлен картон, превързана със сърмен шнур с пискюлчета. Поканата е двустранна - отпред е текстът, а гърбът е в изящни орнаменти. От вътрешната страна на капака на кутията е прикрепено "Обръщение". Красив плик от същия картон в тъмно шоколадов цвят с орнаменти служи за контейнер на кутията с обръщението и поканата-свитък и е украсен с луксозна панделка.

  • Размер: 13х28,5 см;
  • Свитък и вложка с предварително отпечатън текст или без текст - цена 40 лв./бр.;

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.