Меню
Кошница

Луксозна сватбена покана Сребристи елементи

Луксозна сватбена покана Сребристи елементи
Луксозна сватбена покана Сребристи елементи
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на артикула: IW 5138
Артикула е разгледан: 7939

Описание и информация за Луксозна сватбена покана Сребристи елементи

Луксозна сватбена покана Сребристи елементи

Сребристи покани за кумове или родители. Състоят се от плик от нетъкан текстил със сребристи елементи и покана. Текста на поканата е по ваше желание. Плика е декориран с нежни стъклени "камъчета". На капака му има шнурче от сърма с пискюлче.

  • Размера на поканата е 27,5x11,5см;

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.