Меню
Кошница

ТАНЦ С ХАЛКИ фигурка за сватбена торта

ТАНЦ С ХАЛКИ фигурка за сватбена торта
ТАНЦ С ХАЛКИ фигурка за сватбена торта
60,00 лв.
Дан. основа: 60,00 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на артикула: 99305064
Артикула е разгледан: 1104

Описание и информация за ТАНЦ С ХАЛКИ фигурка за сватбена торта

Нестандартна фигурка за сватбена торта "Танц с халки"

Танц с халки е за онези, които искат да бъдат различни. Забавна сватбена фигурка за торта с височина 20 см,  висока и грациозна фигурка е подходяща за голяма сватбена торта. Тя ще стои перфектно като красив връх за всяка торта на етажи. Младоженците на фигурката са облечени в стилни тоалети, а булчинската рокля е истински елегантна. Златните халки добавят още шик към тази и без това луксозна фигурка.

За разлика от захарните фигурки, тези от материала полирезин могат да се запазят за спомен непокътнати. Ръчно рисувани, те са един прекрасен финален щрих към вашето перфектно сватбено тържество.

Върха за торта "Танц с халки" е окомплектована с подложка от прозрачна плака, която отделя фигурката от тортата.

  • Височина 20 см;
  • Материал: полирезин;
  • Танц с халки е ръчно рисувана;
  • Сватбените фигурки са готови и не се персонализират;
  • Бранд: Декора.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.