Меню
Кошница

Сватбени пръстени за салфетки

Сватбени пръстени за салфетки
Сватбени пръстени за салфетки
1,50 лв.
Дан. основа: 1,50 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на артикула: pry 012
Артикула е разгледан: 8355
Минимален брой за поръчка: 35

Описание и информация за Сватбени пръстени за салфетки

Сватбени пръстени за салфетки

Красивите и изключително елегантни пръстени за салфетки са едно чудесно допълнение към украсата на Вашето сватбено тържество. Пръстените могат да съдържат имената на младоженците или техните инициали, както и датата на сватбеното Ви тържество. В пръстените за салфетки може да бъде поставено свитък меню, салфетка или благодарствено послание към Вашите гости.

  • Пръстен за покана-свитък, изработен от перлен картон 300 гр.;
  • Възможност за избор на текст, шрифт и цвят на орнаментите и текста;
  • Минимално количество за поръчка 35 бр;
  • Като допълнение към пръстените за салфетки можем да изработим и сватбено меню, тейбъл картички и номера за маси със същата визия и стил;

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.