Меню
Кошница

Сребърни солнички 2 красиви пиленца

Сребърни солнички 2 красиви пиленца
Сребърни солнички 2 красиви пиленца
95,00 лв.
Дан. основа: 95,00 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на артикула: 3203
Артикула е разгледан: 2018

Описание и информация за Сребърни солнички 2 красиви пиленца

Посребрени солнички с 2 пиленца – перфектен подарък за сватба

Тези сребърни солнички са едно малко бижу! Умилителни, топчести, те са с фино скулптирани перца и всеки детайл се вижда. Прекрасен символичен подарък, те са подходящи както за младоженци, така и за подарък на сребърна сватба, след 25 години съвместен живот.

Защо солничките са символичен подарък?

Знаете народната мъдрост: много сол трябва да изядете с някого, за да го опознаете истински. Така че, освен заради красотата и среброто, тази символика е изключително подходяща за случая. Освен това, понякога искаме да подарим нещо по-дребно като обем, макар и луксозно, особено ако младоженците ще се местят в чужбина. За случай като този, те са идеалният подарък. Може да ги съчетаете с посребрено панерче за хляб от нашата колекция и да подарите нещо стойностно с великолепна символика: за хляб и сол. Не е ли прекрасно?

  • Посребрени солнички;
  • Височина: 6 см;
  • Ширина: 7 см.

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър