Меню
Кошница

Ръчно кована сребърна чаша за вода

Ръчно кована сребърна чаша за вода
Ръчно кована сребърна чаша за вода
150,00 лв.
Дан. основа: 150,00 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на артикула: 6173
Артикула е разгледан: 1268

Описание и информация за Ръчно кована сребърна чаша за вода

Какво се подарява на кръщене?

Сребърна чаша е един от възмоните варианти. Луксозен подарък, символ на просперитет и късмет, сребърната чапа ще се ползва цял живот. Предлаганият тук модел е много красив, ръчно кован и с две релефни въженца около основата и гърлото на чашата. Основата тук е от благородна стомана, изцяло покрита с чисто сребро, проба 925. Посребрена е, за да е по-поносима като цена. Тези, от чисто сребро са 3 - 4 пъти по-скъпи. При получаване на поръчна за чаша от масивно сребро я изпълняваме в рамките на 3-4 седмици. 

  • Посребрена чаша;
  • Дизайн: обикновен, полиран;
  • Височина: 11.0 см;
  • Диаметър: 8.5 см;
  • Вместимост 300 мл. 

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър