Меню
Кошница

Сребърна дрънкалка Маргаритка

Сребърна дрънкалка Маргаритка
Сребърна дрънкалка Маргаритка
300,00 лв.
Дан. основа: 300,00 лв.
  • Статус: В наличност
  • Код на артикула: GIO451А
Артикула е разгледан: 5562

Описание и информация за Сребърна дрънкалка Маргаритка

Сребърна дрънкалка Маргаритка

Приказно красива и изящна сребърна дрънкалка с с нежно гравирани цветни мотиви наподобяващи маргаритки. Дрънкалката е изработена от сребро проба 925, има антибактериално действие и засилва имунната система. Направете един красив, полезен и вечен подарък, избирайки великолепната сребърна дрънкалка, която ще намерите при нас.

  • Изработена от сребро проба 925;
  • Грамаж: 28 грама;
  • Дължина: 13 см;
  • Италианска изработка, с печат от фабриката и българска митница;

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.