Меню
Кошница

Посребрена кутийка Зайче

Посребрена кутийка Зайче
Посребрена кутийка Зайче
170,00 лв.
Дан. основа: 170,00 лв.
  • Статус: Изчерпан
  • Код на артикула: 40002995
Артикула е разгледан: 6993

Описание и информация за Посребрена кутийка Зайче

Посребрена кутийка Зайче

Луксозна посребрена кутийка за първо зъбче и кичурче, декорирана със зайче на капачето. Тази великолепна посребрена кутийка е идеалния избор на подарък за кръщене с който да зарадвате своите кръщелници.

  • Посребрена кутийка за първо зъбче и кичурче;
  • Размери: 9х5 см;

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.