Меню
Кошница

Посребрена кутийка мече с розови лапи

Посребрена кутийка мече с розови лапи
Посребрена кутийка мече с розови лапи
140,00 лв.
Дан. основа: 140,00 лв.
  • Статус: Изчерпан
  • Код на артикула: 3017
Артикула е разгледан: 4010

Описание и информация за Посребрена кутийка мече с розови лапи

Посребрена кутийка мече с розови лапи

Красива и много луксозна посребрена бижутерийна кутийка, декорирана с мече с розови лапички на капачето. Тази великолепна бижутерийна кутийка е един прекрасен избор за подарък, който ще остане скъп спомен за Вашите любими хора, близки или приятели.

  • Посребрена бижутерийна кутийка;
  • Височина: 4 см;
  • Диаметър: 9,5 см;

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Имате няколко начина на плащане при правене на поръчка.

- Плащането при доставка (наложен платеж) става при доставяне на поръчката.
- Плащането по банков път се отразява в рамките на 48 часа (2 работни дни).

Всеки клиент на компанията, Физическо или Юридическо лице получава фактура с касов бон. Този документ служи, като гаранционна карта и гарантира за извършеното плащане.