" /> Категории
Парфюм унисекс Lalique Chypre Silver

Парфюм унисекс Lalique Chypre Silver

Код на продукта: TF12201
Наличност: наличен
  • 398,00лв.

Парфюм унисекс Lalique Chypre Silver

Най-новата колекция от аромати на престижната къща Lalique се нарича Les Compositions Parumees Collection.

Тя обединява 6 нишови парфюма. Кристалните флакони са с много изчистен дизайн, имат релефни геометрични елементи, наподобяващи рамка, а стъклото е матирано. На всеки от флаконите е закачен декоративен метален медальон като своеобразен печат.

Шестте интригуващи унисекс аромата носят в имената си 6 благородни метала: WOODY GOLD, ORIENTAL ZINC, CHYPRE SILVER, LEATHER COPPER, SPICY ELECTRUM, FLORAL BRONZE

Подобно на бижутерите, парфюмерите са алхимици, които смесват и изливат материалите си в уникални ценни предмети. "Les Compositions Parfumées" изразява това магическо и неповторимо умение с шест силно концентрирани композиции, вдъхновени от най-добрите ароматни материали.


Хладен и мистериозен като лунна светлина в езеро, Chypre Silver е рядък скъпоценен камък в света на ароматите, едновременно изтънчен и изумително привлекателен. Влажни зелени листа и землист аромат на пачули осигуряват сребристия фон на който да изпъкне блестящия букет от рози, дъхав жасмин и диви портокали. Смела кожена нотка, омекотена със сладък бензоин и лек като перце мускус, лъкатуши по кожата като ароматно бижу.

  • Парфюм унисекс Lalique Chypre Silver;
  • В луксозна фирмена опаковка;
  • 100 мл;
  • Made in France;

Напишете отзив

Моля, влезте или се регистрирайте, за да напишете отзив

Ключови думи: магазин за парфюми, най хубавия парфюм, парфюм лалик,