" /> Категории
Мъжка тоалетна вода Lalique Encre Noire

Мъжка тоалетна вода Lalique Encre Noire

МаркиLalique
Код на продукта: M13201
Наличност: наличен
  • 188,00лв.

Допълнителни опции

Мъжка тоалетна вода Lalique Encre Noire

МОЖЕ МНОГО ДА СЕ ГОВОРИ ЗА АРОМАТА НА LALIQUE ENCRE NOIRE.

Дело на Nathalie Lorson, той е определен в книгата The Perfume Bible, като един от 10-те най-добри мъжки аромата в света, задължителни да се подушат. За предпочитане - върху врата на мъж!


Encre Noire е еманацията на парфюмите ветивер.

Доминиран от този аромат, допълващите нотки: кедър, мускус, грейпфрут и ликорис, остават дискретно приглушени. И все пак аромата се променя постоянно ... но "пространствено", а не "временно". Отблизо е землисто-зелен, ярък, макар и не остър, и притежаващ толкова много любов към ветивера! Ароматът е минерален - гладки бели камъни на суха сива земя ... девствена, почти до стерилността на праисторически пейзаж.

Този минерално - тревист облак има изтънчен и елегантен кожен кант: неочаквано, урбанистично докосване при тази така странно "натурална" смес. Макар и обявен за мъжки, парфюмът на Lalique Encre Noire не е нищо друго освен изискан и абсолютен унисекс. Би харесал на всички, които обичат минералните и землисти аромати, независимо какъв пол са. Вероятно в това се крие мистиката на този така завладяващ аромат.

  • Мъжка тоалетна вода Lalique Encre Noire;
  • В луксозна фирмена опаковка;
  • 100 мл;
  • Made in France;

Напишете отзив

Моля, влезте или се регистрирайте, за да напишете отзив

Ключови думи: хубав мъжки парфюм, оригинални парфюми от къде, encre noire lalique