Меню
Кошница

Wedgwood

Очаква се зареждане
Дизайнерски сервиз за кафе Wedgwood Jasper ConranДизайнерски сет за кафе, изработен по дизайна на Jasper Conran на фирмата Wedgwood. Сета е изработен от английски костен порцелан, декориран със смели платинени ивици, които украсяват повърхността на Jasper Conran White комплекта.Сет от 2 чаши за кафе..
270,00 лв.
В наличност
Луксозна щипка за вратовръзка Wedgwood в синьо Луксозната игла за вратовръзка Wedgwood е с паладиево покритие и порцеланова звезда в центъра. Синия порцелан е запазена марка за престижния бранд Уеджууд, затова и мъжките бижута на марката са именно с него. Така, дори без да се вижда логото на Wedg..
290,00 лв.
В наличност
Игла за вратовръзка Wedgwood с черен "Джаспър"Стилна и изискана игла за вратовръзка, с покритие от паладий и декорирана с черен порцелан, наречен Джаспър. Това е специален материал: луксозен цветен порцелан, предпочитан и често използван от марката Wedgwood. Той не е оцветен повърхностно, а в самата..
290,00 лв.
В наличност
Луксозна игла за вратовръзка WedgwoodЛуксозна игла за вратовръзка, изработена от паладий и порцелан. Прекрасен подарък за ценители.Материал: фин костен порцелан;Стилен мъжки подарък;Луксозна кутийка в светло синьо с лого Wedgwood;Камея от син Jasper ръчна изработка;Покритие от благороден паладии;Wed..
290,00 лв.
Очаква се зареждане
Порцеланов комплект за кафе WedgwoodЕлегантен сет за кафе, изработен от английски костен порцелан "Wedgwood", от серията Butterfly Bloom. Сета за кофе е с ретро флорален дизайн, вдъхновен от моделите от архивите на Wedgwood. Този великолепен комплект за кафе е подходящ подарък, както за сватба, така..
240,00 лв.
Очаква се зареждане
Луксозен поднос WedgwoodЛуксозен трей - поднос Wedgood, изработен от черен лак с оранжева база украсена с флорален цъфтеж, отново съставен от Wedgood. Подходящ за подарък, както за младо семейство така и за техните кумове.Размери: 40х23х6 см.Поднос за сервиране от серията Vibrance;Изработен по специ..
430,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)