Меню
Кошница

Wedgwood

В наличност
  Дизайнерски сервиз за чай Wedgwood в подаръчна кутия Тези две луксозни чаши за чай от костен порцелан Wedgwood и английския дизайнер Jasper Conran са в стилна подаръчна кутия. Идеален подарък за сватба, те ще доставят на младоженците истинска наслада. Wedgwood е престижна марка и е с..
320,00 лв.
В наличност
Луксозна щипка за вратовръзка Wedgwood в синьо Луксозната игла за вратовръзка Wedgwood е с паладиево покритие и порцеланова звезда в центъра. Синия порцелан е запазена марка за престижния бранд Уеджууд, затова и мъжките бижута на марката са именно с него. Така, дори без да се вижда логото на Wedg..
290,00 лв.
В наличност
  Игла за вратовръзка Wedgwood с черен "Джаспър" Стилна и изискана игла за вратовръзка, с покритие от паладий и декорирана с черен порцелан, наречен Джаспър. Това е специален материал: луксозен цветен порцелан, предпочитан и често използван от марката Wedgwood. Той не е оцветен повърхност..
290,00 лв.
В наличност
  Луксозна игла за вратовръзка Wedgwood Луксозна игла за вратовръзка, изработена от паладий и порцелан. Прекрасен подарък за ценители. Материал: фин костен порцелан; Стилен мъжки подарък; Луксозна кутийка в светло синьо с лого Wedgwood; Камея от син Jasper ръчна изработка; П..
290,00 лв.
В наличност
Порцеланов комплект Wedgwood с 4 луксозни чашки за кафе Луксозен комплект 4 чаши за кафе Wedgwood от костен порцелан и злато 22 карата за сватбен подарък за младоженци и 20 годишен юбилей "порцеланова сватба". Четирите порцеланови чашки в комплекта са различни и тази особеност придава на луксозни..
690,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');