Меню
Кошница

Vista Alegre

В наличност
Amazonia луксозни чаши за чай в елегантен комплект Красиви чаши за чай, каквито няма да срещнете другаде. Комплекта AMAZONIA е на топ марката Vista Akegre, гордостта на Португалия. Модела има 3 награди за дизайн, а това е наистина много! Означава, че всеки дизайнерски форум по света, събрал свето..
220,00 лв.
В наличност
Елегантен комплект чашки за кафе Amazonia с 22к. злато Изумително красиви, тези 2 чаши за кафе са перфектен подарък за двойка. Самите чашки са с изчистен дизайн и имат само едно голямо жълто цвете, докато чинийките са акцента тук. Вижда се красотата на рисунките на ръка с изумрудено зелен цвят. Х..
190,00 лв.
В наличност
  Луксозен комплект за кафе Vista Alegre Christian Lacroix Дизайнерският сет за кафе на Christian Lacroix, е парад на реални и въображаеми пеперуди прелитащи над частите, като почетните триизмерни ефекти. Декоративни елементи с ръчно изработени детайли в злато и платина. Комплекта е от дв..
420,00 лв.
В наличност
  Луксозен комплект за чай Vista Alegre "Tea with Alice" Елегантен сет за чай "Tea with Alice", съдържащ две чаши за чай с две чинийки и кутийка чай на популярната марка Vista Alegre. Този великолепен и изключително красив комплект чаши за чай е подходящ подарък, както за сватба, така и з..
280,00 лв.
В наличност
  Порцеланов чайник Vista Alegre Tea With Alice Елегантен чайник "Tea with Alice" изработен от фин португалски порцелан на марката Vista Alegre. Чайника се предлага в комплект с кутия чай Vista Alegre. Изработен от фин португалски порцелан; Опаковани в луксозна фирмена кутия; ..
400,00 лв.
В наличност
Комплект десертни чинии Vista Alegre Tea With AliceКомплект десертни чинии "Tea with Alice", изработени от фин португалски порцелан на Vista Alegre. Всяка една от чинийте е с различен дизайн с картини типични за серията.Изработени от порцелан;Чинии с различен десен - 4 бр;Подходящи за миална машина;..
310,00 лв.
В наличност
  Порцеланово плато за торта Vista Alegre Tea With Alice Плато за торта на марката Vista Alegre, част от серията "Алиса в страната на чудесата" . Платото е изработено от фин португалски порцелан. Това великолепно порцеланово плато е един елегантен и стилен подарък, подходящ за всеки един ..
310,00 лв.
Изчерпан
  Дизайнерско порцеланово плато Vista Alegre Christian Lacroix Овално плато изработено по дизайн на прочутия Christian Lacroix. Платото е декорирано със златен и платинен кант, с ярки, наситени цветове. Това великолепно дизайнерско плато е чудесен и красив подарък за всеки един повод или ..
690,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
console.log('Header script, your language is Български this page is called ');