Меню
Кошница

Dekopa

В наличност
Връх за сватбена торта "Аз съм твоя, ти си мой" Фигурката е част от новата ни колекция, излъчваща много нежност и силни чувства. "Аз съм твоя, ти си мой" е фигурка с преливащи от любов младоценци, които копнеят за дълга прегръдка.  Модела е с височина 16 см, подходящ за малка и средно гол..
60,00 лв.
В наличност
Връх за торта "Един за друг" от висока класа! Тази прекрасна фигурка за сватбена торта показва младоженци, които са готови да се слеят в красива целувка. Истинска романтика! Модерната букла е с пищна бяла рокля, прелестна рокля и изящен букет от рози. "Един за друг" е сватбена фигурка, която подч..
60,00 лв.
В наличност
Сватбена фигурка за торта за нежно влюбени - "За мен си всичко" Изключително елегантен, този връх за торта разкрива много чувства и емоции! В ръцете на любимия си, булката – принцеса направо сияе в красивата си б яла рокля. Младоженеца я носи на ръце и сякаш признава: За мен си всичко! Фигурка..
60,00 лв.
В наличност
Забавен връх за сватбена торта "Предай се доброволно"Тази изключителна фигурка за сватбена торта е една наистина великолепна украса! Веднага предизвиква усмивка, нали? Нежната булка в разкошна бяла рокля дърпа младоженеца за вратовръзката и иска да го целуне. Той, усмихнат и сияещ, вече се е предал ..
60,00 лв.
В наличност
Голям връх за сватбена торта "Притисни ме силно" Прекрасна сватбена фигурка за торта с височина 21 см, подходяща за голяма торта. Фигурката стои царствено привличаща всички погледи. Своеобразната кулминация на всяко щастливо тържество е изнасянето на красивата сватбена торта. Нека се запомни! ..
60,00 лв.
В наличност
Забавен връх за сватбена торта "Селфи" Фигурка за сватбена торта с позиращи за селфи младоженци, които знаят, че са красиви. Младоженеца е с брада и мустаци, с прекрасна осанка, а булката е наистина разкошна в изящната си бяла рокля. Младото семейство привлича погледите на всички! За разлика от з..
60,00 лв.
В наличност
Украса за сватбена торта Точно теб избирам с целуващи се младоженци   Фигурката за сватбена торта " Точно теб избирам" е едновременно елегантна и умилителна - просто прекрасна! Булката е хванала сватбеният си букет с две ръце зад гърба си и е протегнала устни за целувка със затворени очи...
60,00 лв.
В наличност
Нестандартна фигурка за сватбена торта "МЕДЕН МЕСЕЦ" Ефектната фигурката за сватбена торта ЗАМИНАВАМЕ НА МЕДЕН МЕСЕЦ е за онези, които искат да бъдат различни. Подходяща украса за тортата на младоженци, които веднага след сватбата  заминават за своя меден месец, фигурата е с височина 17 см. ..
60,00 лв.
В наличност
Фигурка за торта с младоженец футболист ИГРИТЕ НЯМА ДА СВЪРШАТ Забавна сватбена фигурка за торта посветена на младоженеца футболист. Този перфектен връх за торта ще пасне перфектно, сякаш е направен специално за Вас. Фигурката "Футболист" е от по-високата ни серия и е част от нашата Премиум колек..
60,00 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)