" /> Профил

Доставка и методи за плащане

Срок на доставка

Много от продуктите в нашия сайт са в наличност и могат да бъдат изпратени веднага. При поръчки които са персонализирани, като гравиране надпис върху продукт, молим за вашето разбиране, че времето за доставка ще се удължи. Ние ще се свържем с вас за да ви информираме за очаквания ден за доставка.

Изпращаме стоките чрез Speedy или Econt, а по ваше желание можем да поверим доставката и на друг куриер. Опаковаме стоките грижливо за да предотвратим повреда или счупване по време на транспорт. За да бъде услугата ни истински добра, задължително застраховаме стоките, против кражба и счупване и добавяме опцията „Преглед преди плащане”. Стойността на доставката се заплаща от вас по тарифата на съответната куриерска фирма.

Методи за плащане

  • На място, в магазина ни в София в брой или с карта;
  • С наложен платеж, при получаване на поръчката си по куриер;
  • По банка. Някои поръчки изискват предплащане, като изработените спциално за вас, тези, които са персонализирани, както и тези, които не са в наличност и се доставят по ваше желание. Нашата банкова сметка:

Титуляр на сметката: ОКО 1000 ООД

Банка: Пощенска банка, София

IBAN: BG83BPBI79401090178101

SWIFT/BIC code: BPBIBGSF


Ако вие сте юридическо лице, ние ще ви издадем фактура. Моля, пратете ни данните на фирмата си на office@gourmethouse.bg, за да избегнем грешки при диктуване на данни по телефона.

Всички цени в сайта ни са в български лева, с включено ДДС.