" /> Най-нови

Бижута за черна рокля

Бижута за черна рокля

Какви бижута вървят най-добре с черна рокля?

Ако сте кума или майка на булката, бялото не е за вас. Гостите на сватбата също трябва да го избягват - белия цвят е отреден за булката и само за нея!

Тъмната или черна рокля е супер елегантна и изискана, освен, че ни прави да изглеждаме по-слаби. Нека ви помогнем с няколко съвета:

Ако става въпрос за деколте с U форма, най-добрите бижута биха били едноредов или многоредов перлен гердан, късо колие или дълго. Ако черната ролкя е с V деколте, колие с висулка е една от най-добрите опции. Ако тоалета е без презрамки и нямате дълга коса, най-добрите бижута, които да носите, са ефектни дълги обеци, нежни колиета по врата, голяма гривна или голям пръстен като специален акцент.

“One is never over-dressed or underdressed with a Little Black Dress.” -  Karl Lagerfeld

"Никога не сте прекалено добре или недостатъчно добре облечени, ако носите черна рокля" - Карл Лагерфелд

Черния цвят символизира мистериозни и непознати неща. В психологията тoй предпазва човека от емоционален стрес и поставя бариера между външния свят и неговото вътрешно Аз. Следователно, носенето на черно ще скрие цялата ви несигурност и ще ви накара да изглеждате спокойни и максимално уверени.

Модна класика от десетилетия, черната рокля е създадена да бъде елегантна и семпла. Поради тази причина може да се справи добре с всеки повод. А най-радостното е, че можете да я комбинирате с почти всяко бижу и аксесоар!

В зависимост от вашия избор, можете да изглеждате официално или неформално. Макар че сме сигурни, че ще изглеждате красиво, независимо в какво! Изберете от svatbenden или в красивия ни магазин в центъра на София, на у. Цар Шишман 37.

Количката е празна!